TVT Logo
TVT:n huoltomies avaamassa vuokra-asunnon ovea

Kiinteistöhuolto ja isännöinti

Vuokra-asumisessa on sekä vuokranantajalla että vuokralaisella oikeuksia ja velvollisuuksia, jotka on tärkeä tietää. Vuokranantaja omistaa asunnon ja pitää huolta asunnon kunnosta. Vuokralaisen täytyy hoitaa asuntoa hyvin. Jos vuokralainen huomaa asunnossa vian tai puutteen, hänen täytyy heti kertoa siitä vuokranantajalle.

Asuminen on helppoa ja mukavaa, kun hoidat huoneistoa huolellisesti ja ilmoitat vioista välittömästi. Asumisen alkaessa vuokralainen tekee sisäänmuuttotarkastuksen ja vuokranantaja omat huoneistotarkastukset ennen ja jälkeen muuton. Vuokralainen on myös antanut rahallisen vakuuden takauksena asunnon huolellisesta hoitamisesta. Muistathan, että olet vastuussa vahingoista, jotka itse, perheenjäsenesi tai vieraasi on aiheuttanut tahallisesti tai huolimattomuudella. Isännöitsijällä on oikeus tarkastaa asunnon kunto, kun hän sopii siitä etukäteen.

Toivomme, että asuntosi alkaa pian tuntua kodilta. Voit sisustaa kodin omalla tyylilläsi, mutta jos haluat muuttaa asuntosi ilmettä pysyvämmin, esim. maalata seiniä, neuvottele asiasta ensin isännöitsijäsi kanssa. Toivomme asukkaidemme pitävän hyvää huolta kodistaan ja viihtyvän hyvin. TVT:n asukastyytyväisyys onkin tutkimusten mukaan ollut hyvä. Otamme vastaan palautetta toiminnastamme, sillä haluamme kehittyä entisestään.

Huoltomies tutkii vuokra-asunnon ilmanvaihtohormia

Vikailmoitus

Sähköinen vikailmoitus on helppo tapa ilmoittaa vioista ja huoltotarpeista. Voit tehdä sähköisen vikailmoituksen joko nettisivuilla tai asukassivuilla. Jos teet vikailmoituksen asukassivuilla, voit itse seurata asian etenemistä.

Tee sähköinen vikailmoitus
Asukas lukee puhelimestaan tiedotetta.

Isännöinnin ja huollon yhteystiedot

Isännöinti on tavoitettavissa toimistoaikoina. Isännöitsijän tehtävänä on mm. hallinnoida asuintalon kunnossapitoa. Käytännön huoltotoimenpiteistä vastaavat eri huoltoliikkeet. Oman asuintalosi huollon tavoitat akuuteissa tapauksissa puhelimitse 24/7, muutoin voit tehdä vikailmoitukset sähköisesti.

Isännöinnin ja huollon yhteystiedot