Sähköiset palvelut

Sähköiset palvelut ovat helppo ja nopea tapa hoitaa asuntoasiat kuntoon, kun kodissasi ilmenee korjaustarpeita tai sinulla on edessäsi muutto.

VIKAILMOITUS

Oletko havainnut asunnossasi tai kiinteistössä korjausta vaativan vian? Tässä voit tehdä siitä vikailmoituksen.

Huomio! Matkapuhelimella käytettäessä vikailmoituksen tekstilaatikko saattaa tekstin syötön jälkeen peittää alleen Sisäänpääsy-alasvetovalikon. Sisäänpääsy-tieto on pakollinen ja ilman sen valitsemista ei ilmoitusta pysty lähettämään. Ongelman pystyy kiertämään valitsemalla Sisäänpääsy-tiedon ennen ilmoituksen tekstin syöttämistä tai klikkaamalla uudestaan asiatyypin valintaa (vikailmoitus/palaute).

Jätä vikailmoitus

KIIREELLISESSÄ TAPAUKSESSA

Kiireellisissä tapauksissa ota yhteyttä huoltoyhtiöön.
Näytä yhteystiedot

IRTISANOMINEN

Oletko lähdössä kohti uutta kotia? Voit irtisanoa nykyisen asuntosi tätä kautta helposti. Palvelun käyttö edellyttää pankkitunnistusta. Mikäli vuokrasopimus on tehty useamman henkilön nimiin, tulee kaikkien osapuolien myös irtisanoa vuokrasopimus (omilla tunnuksillaan), jos huoneisto jää tyhjäksi.

Määräaikaista vuokrasopimusta ei voi irtisanoa sähköisesti. Näissä tapauksissa ota yhteyttä toimistoomme.

Mikäli palvelujen käytössä on ongelmia, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Huomioi myös, että irtisanominen tulee tehdä normaalien irtisanomisaikojen puitteissa.

Jätä irtisanomisilmoitus