TVT Logo
Asuntokohteen julkisivu, LINKKITORNINKATU 7, 20540 Turku

Linkkitorninkatu 7

Luonnonläheistä asumista uudella asuinalueella

Pääskyvuoren Linkkitornin uudelle asuinalueelle, os. Linkkitorninkatu 7 valmistui keväällä 2023 kaksi uutta asuinkerrostaloa. Talojen väliin väliin jäävän pihakannen päälle tulee asukkaiden yhteiskäyttöön mm. viihtyisä pihasauna vilvoittelutiloineen. Pihakannen alla on puolestaan parkkihalli ja varastotiloja. Energiatehokas asuntokohde on varustettu maalämmöllä.

KaupunginosaKaupunginosa
Pääskyvuori
HissiHissi
On
AutopaikkojaAutopaikkoja
54
TaloyhtiösaunaTaloyhtiösauna
Kyllä
ValmistumisvuosiValmistumisvuosi
2023

Linkkitorninkatu 7:ssä on asuntoja aina yksiöistä kolmioihin (asuntokoot 27,5–61m2). Asunnot sopivat erityisen hyvin yksinasuville, pariskunnille ja pienille perheille. Asuntokohde on savuton. Lemmikit ovat tervetulleita ja laajakaista sisältyy vuokraan.

Linkkitornin uusi asuinalue

Kohde rakennettu kokonaan uudelle Linkkitornin asuinalueelle tyylikkäine uudisrakennuksineen. Alueen ympäristö on vehreää ja rauhallista, kevätauringon alkaessa paistaa voit nauttia viereisen puron soljumisesta ja lintujen laulusta. Alueella on hyvät ulkoilumahdollisuudet, sillä kuntorata ja metsäiset ulkoilureitit sijaitsevat ihan vieressä. Linkkitorninkadulla asut energiatehokkaissa, maalämmöllä varustetuissa taloissa.

Alueen läheisyydessä on hyvät palvelut, sillä lyhyen kävelymatkan päässä sijaitsee Itäharjun kauppakeskus monipuolisine palveluineen. Myös bussiyhteydet alueelta ovat hyvät ja busseja kulkee tiuhaan tahtiin. Autolla pääsee nopeasti sekä Ohikulkutien että Helsingintien suuntaan. Kupittaan juna-asema sijaitsee noin kolmen kilometrin päässä.

Lue myös kohteen rakentamisen etenemisestä: Linkkitorninkatu 7

TaytaHakemus
Vapaita asuntoja: 3

Täytä asuntohakemus

Asuntokohde

Osoite
LINKKITORNINKATU 7, 20540 Turku
Huoneistoja
88
Vesi
kulutuksen mukaan vesiennakko /hlö /kk
Sähkö
kulutuksen mukaan sähköyhtiö laskuttaa
Hissi
Kyllä
Lämmitysmuoto
Maalämpö
Energialuokka
A
Kerroksia
8
Rakennusvuosi
2023
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rahoitusmuoto
Vapaarahoitteinen
Yhteiskäyttösauna
Kyllä
Pesutupa
Ei
Isännöinti
TVT Asunnot Oy
Yhteiset tilat
Polkupyöräkatos, irtaimisto- ja ulkoiluvälinevarastot
Muuta
Lemmikit sallittu. Savuton kohde.

Kohteen kuvia

Asunnot ovat toimivia ja valoisia. Isot ikkunat luovat avaruutta ja lisäksi ne on varustettu kiinteästi asennetuilla sälekaihtimilla. Uusiin koteihin on valittu modernit, uudet pintamateriaalit ja neutraalin vaaleat pinnat. Lattioissa on trendikäs kalanruotokuvioinen muovimatto, joka on helppo pitää puhtaana. Asunnoissa on lattialämmitys kauttaaltaan. Talojen lämmitys hoidetaan maalämmöllä. Parvekkeilta voi ihailla maisemia joko puistoalueen tai metsärinteen suuntaan.

Keittiö
Keittiökaapistot ovat valkoiset metallinsävyisillä vetimillä. Keittiössä on erillinen mikrohylly mikroa varten työtason yläpuolella ja astianpesukoneelle on paikkavaraus. Keittiökaapistojen välitila ja taso ovat helppohoitoista ja kestävää vaaleanharmaata laminaattia. Vuokraan sisältyy kiinteät kodinkoneet: jääkaappipakastin, hella keraamisella liedellä sekä tyylikäs liesituuletin.

Kylpyhuone
Kylpyhuoneen seinät ovat vaaleaa laattaa, lattia tummanharmaata laattaa ja katto vaaleaa puuta. Pyykinpesukoneelle on olemassa varaus. Säilytystilaa löytyy käsienpesualtaan yläpuolella olevasta peilikaapistosta ja kylpyhuoneiden kiinteistä säilytyskaapeista (kaappien koko vaihtelee asunnoittain, osassa myös ulosvedettävät pyykkikorit).

Huomioithan, että asuntokohteen havainnekuvat ovat suuntaa-antavia esimerkkejä virtuaalisesti sisustetuista kodeista. Asuntojen pintamateriaalien muutokset ovat mahdollisia. Asunnot vuokrataan kalustamattomina. Katso myös valokuvia Instagramista: @tvtasunnot.

Kohteen pohjakuvia

Tämän kohteen asunnot

Yksiöt

Kaksiot

 • LINKKITORNINKATU 7
  Pääskyvuori, Turku
  Asunnon LINKKITORNINKATU 7 pohjapiirros
  Heti vapaa
  42.5721 €/kk
  2h+kt

Kolmiot

Sijainti kartalla

linkkitorninkatu 7, 20540 turku

LINKKITORNINKATU 7, 20540 Turku kartalla

Yhteystiedot

 • Asumisneuvoja
  Suvi Koskinen
  suvi.koskinen@tvt.fi
 • Isännöitsijä
  Taru Koski
  02 262 4333
  taru.koski@tvt.fi
 • Kiinteistöhuolto
  Akseli Kiinteistöpalvelut Oy
  02 275 2100
  palvelu@akseli.fi
 • Vuokravalvoja
  Heli Karjalainen
  02 262 4222
  heli.karjalainen@tvt.fi