TVT Logo
Havainnekuva Linkkitorninkatu 7:n kohteesta. Kuvassa kaksi asuinkerrostaloa lasitetuilla parvekkeilla ilta-auringossa.

Linkkitorninkatu 7

Linkkitorninkadulle, Pääskyvuoren vanhan kasarmialueen ja linkkitornin kupeeseen, rakentuu kokonaan uusi asuinalue tyylikkäine asuintaloineen. Alueen ympäristö on vehreää ja rauhallista, sillä alue rajautuu metsän ja puistoalueen väliin. Linkkitorninkatu 7:ssa asut energiatehokkaasti, sillä talot on varustettu maalämmöllä.

Kohteen maisemat Jaanintielle päin.

Uusi asuinalue Pääskyvuoren vanhan kasarmialueen ja linkkitornin kupeeseen

Uuden asuinalueen, Linkkitornin alueen ympäristö on vehreää ja rauhallista, sillä alue rajautuu metsän ja puistoalueen väliin. Rauhallisista maisemista huolimatta Itäharjun palvelut ovat lähellä ja kulkuyhteydet ovat hyvät.

Asuntokohteen Jaanintien puoleisilta parvekkeilta avautuu kaunis näköala kirkasvetiselle Jaaninojan purolle. Toiselta puolelta näkyy puolestaan Pääskyvuoren vanha linkkitorni metsämaisemineen. Alueella on hyvät ulkoilumahdollisuudet, tunnelmallisia metsäpolkuja, kuntoreittejä ja ulkokuntoilulaitteita sekä talvella pulkkamäki. Lähistöllä on myös mm. Kuralan Kylämäki.

Lyhyen kävelymatkan päässä on Itäharjun kauppakeskus monipuolisine palveluineen. Myös bussiyhteydet alueelta ovat hyvät, ja busseja kulkee tiuhaan tahtiin. Autolla pääsee nopeasti sekä Ohikulkutien että Helsingintien suuntaan. Kupittaan juna-asemalle on vain noin 3 kilometrin matka.

Jaaninojan puro kulkee asuntokohteen vierestä.

Ekologista rakentamista ja asumista

Linkkitorninkatu 7:ssä voit asua ekologisesti, sillä taloissa on maalämpö. Rakennusten energiatehokkuusluokka on A eli korkein mahdollinen. Rakennusten E-luku on 75, joka perustuu uusiutuvaan energiaan, ilmanvaihdon lämmöntalteenottoon ja rakenneratkaisuihin. Rakennusten elinkaaren aikainen hiilijalanjälki on keskimääräistä pienempi hyvän energiatehokkuuden vuoksi.

Linkkitorninkatu 7 rakentaminen meneillään. Kuvassa keskeneräinen kerrostalo ja keltainen nosturi.

Asuntoja yksinasuville, pariskunnille ja pienille perheille

Linkkitorninkatu 7 koostuu kahdesta asuinkerrostalosta, joihin tulee yhteensä 88 asuntoa. Asuntoja tulee aina yksiöistä kolmioihin (asuntokoot 27,5–61 m2). Asunnot sopivat erityisen hyvin yksinasuville, pariskunnille ja pienille perheille. Asuntopohjien suunnittelussa on panostettu käytännöllisyyteen. Asuntoihin tulee modernit pintamateriaalit ja isot ikkunat. Asunnot ovat esteettömiä, ja niissä on leveät parvekkeet, joista voi ihailla maisemia puistoalueelle ja metsään.

Talojen välissä on pihakansi, jonka päälle tulee viihtyisä pihasauna ja vilvoittelutilat asukkaiden yhteiskäyttöön. Pihakannen alle tulee asukkaiden autohalli, jossa on myös varauksia sähköautoille.

Asuntojen kokonaislukumäärä: 88 Asuinkerrostaloja: 2

• yksiöt 27,5m2 • kaksiot 42,5m2 • kaksiot 53m2 • kolmiot 61m2

Kohteen arvioidaan valmistuvan vuoden 2023 keväällä. Asuntopohjat, vuokrat ja muut asuntokohtaiset tiedot julkaistaan, kun asuntohaku alkaa ennen kohteen valmistumista.

Huom. tiedot alustavia, muutokset mahdollisia.

Linkkitorninkatu 7 rakentamisen infograafi.

Artikkelit

Asuntohaku on nyt käynnissä Linkkitorninkatu 7:n uusiin ...

Luonnonläheistä asumista Linkkitornin uudella asuinalueella. Kodit ovat muuttovalmiita keväällä 2023 – hae nyt uutta kotia!

Lue koko artikkeli
Linkkitorninkatu 7:n tyylikkään tummaa julkisivua.

Linkkitornin uudella asuinalueella rakentaminen etenee ...

Linkkitorninkatu 7:n asuntokohde valmistuu keväällä 2023. Kohteen ennakkomarkkinointi käynnistyy 4.1. ja asuntohaku alkaa 11.1.2023, jolloin asuntojen vuokrat, pohjakuvat ja muut tarkemmat asuntokohtaiset ...

Lue koko artikkeli
LInkkitorninkatu 2 A- ja B-talot rakentuvat metsän reunaan.

Linkkitorninkadulle rakentumassa kaksi TVT Asuntojen ...

TVT:n uudiskohteet Linkkitorninkatu 2 A ja B sekä Linkkitorninkatu 7 A ja B rakentuvat hyvää vauhtia vehreisiin maisemiin Pääskyvuoren vanhan kasarmialueen ja linkkitornin kupeeseen.

Lue koko artikkeli
Havainnekuva Linkkitorninkatu 7:n kohteesta. Kuvassa kaksi asuinkerrostaloa lasitetuilla parvekkeilla ilta-auringossa.

Linkkitorninkatu 7:n uudiskohde – ekologista asumista ...

Linkkitorninkadulle, Pääskyvuoren vanhan kasarmialueen ja linkkitornin kupeeseen, rakentuu uusien tyylikkäiden asuintalojen alue. Ympäristö on vehreää ja rauhallista, sillä alue rajautuu metsän ja puistoalueen ...

Lue koko artikkeli

Pääskyvuori kuvina

Sijainti kartalla

Avaa kartta
Alueen Pääskyvuori sijainti kartalla