TVT Logo
Torninosturi Toivolankadun rakennustyömaalla.

Kunnallissairaalantie 42

Mäntymäkeen rakentuu kolme modernia asuinkerrostaloa. Talojen odotetaan valmistuvan syksyllä 2024 ja keväällä 2025.

Havainnekuva Kunnallissairaalantie 42 kerrostaloista

Mäntymäkeen on rakentumassa hieno asuinalue, jossa vanha asuntokanta korvataan tämän päivän asumistoiveet täyttävällä uudistuotannolla. Kunnallissairaalantie 42:een tulee kaksi 8-kerroksista ja yksi 12-kerroksinen kerrostalo. Asunnot ovat yksiöitä, kaksioita, kolmioita, neliöitä ja viisiöitä. Yhteensä taloihin tulee 180 viihtyisää kotia.

Kerrostalojen yhteyteen tulee kaksikerroksiset autohallit. Suunnittelussa on huomioitu autojen sähkölatauspaikkojen, sähköisten pienkulkuneuvojen latauspisteiden ja polkupyöräpaikkojen tarve. Talojen yhteiset kerho- ja saunatilat tulevat 12-kerroksisen talon ylimpään kerrokseen.

Lähellä keskustan palveluita

Mäntymäen alueella on monipuolisesti lähipalveluita ja matkaa Turun keskustaan vain 1,5 kilometriä. Keskustan suuntaan pääset nopeasti bussilla, polkupyörällä tai vaikka kävellen. Läheinen Harakkakallio ja erilaiset puistoalueet tarjoavat monipuoliset liikuntamahdollisuudet.

Infograafi Kunnallissairaalantie 42 rakenteilla

Havainnekuva Kunnallissairaalantie 42:n kerrostaloista.

Asuntohaku on nyt käynnissä Kunnallissairaalantien ...

Mäntymäen palkitulle asuinalueelle valmistuu kolme uutta kerrostaloa. Ensimmäinen taloista valmistuu syksyllä 2024. Haku on käynnissä nyt!

Lue koko artikkeli
Torninosturi Toivolankadun rakennustyömaalla.

Rakennustyöt runkovaiheessa Toivolankadulla

TVT Asunnot rakennuttaa kolme asuinkerrostaloa Mäntymäkeen osoitteeseen Toivolankatu 10. E- ja F- talot tulevat olemaan 8-kerroksisia ja G-talo on 12-kerroksinen. Rakennustyöt ovat edenneet runkovaiheeseen, ...

Lue koko artikkeli
TVT Asunnot rakentaa uudiskohteita mm. Linkkitornin uudelle alueelle.

Tänä vuonna valmistuu 400 uutta TVT-asuntoa

TVT Asunnoille valmistuu tänä vuonna 400 uutta asuntoa. Uudisrakennuksiin valmistuu 342 asuntoa ja perusparannuskohteeseen 58 asuntoa.

Lue koko artikkeli

Sijainti kartalla

Avaa kartta
Alueen Mäntymäki sijainti kartalla