TVT Logo
Kuvassa henkilö istuttamassa parvekelaatikkoon kasveja.

Pihahaaste

Haastamme kaikki asukkaat luomaan viihtyisiä pihoja tai parvekkeita. Haastamme asukastoimikunnat osallistumaan yhteisten piha-alueiden kehittämiseen mm. viherlaatikoiden, perhosbaarien ja hyönteishotellien avulla. Perheen pienimmät haastamme osallistumaan piirustuskilpailuun. Kampanjan aikana kerromme myös, miten TVT vastaa ilmastohaasteeseen. Haluamme kannustaa asukkaitamme kestävän kehityksen mukaisiin asumisen kulutusvalintoihin ja luoda mahdollisuuksia ilmastoystävälliselle asumiselle.

Kuvassa puutalokohteen vehreä piha-alue.

Pihahaaste asukkaille #tvtpihahaaste

Postaa Instagramissa kuva viihtyisästä TVT:n pihasta tai parvekkeesta 30.6.2022 mennessä ja voit voittaa 150 €:n lahjakortin Flörin puutarhaliikkeeseen. Tägää kuvaan @tvtasunnot ja jaa kuva Instagramissa hashtagilla #tvtpihahaaste. Lue tarkemmat ohjeet alla olevasta linkistä.

Pihahaaste asukastoimikunnille

TVT jakaa asukastoimikunnille viherlaatikoita, hyönteishotelleja ja perhosbaareja asuntokohteiden piha-alueille. Lue lisää alla olevasta linkistä ja osallistu oman asukastoimikuntasi kautta.

Keltaisia samettikukkia istutuslaatikossa.
Keltaisia samettikukkia istutuslaatikossa.

Istutuslaatikko

Viihtyisä puutarha keskelle kaupunkia! Istutuslaatikkoon voi luoda hyötypuutarhan pienempäänkin pihaan tai istuttaa laatikon täyteen ihania kesäkukkia koko naapuruston iloksi.

Skanssin seiskan tulevaa julkisivua. Edessä vaaleanpunainen kirsikkapuu.
Skanssin seiskan tulevaa julkisivua. Edessä vaaleanpunainen kirsikkapuu.

Perhosbaari

Avaa oma perhosbaari asuintalosia pihalle! Perhosbaari houkuttelee kauniita perhosia piha-alueille. Perhoset kuuluvat monimuotoiseen pihaan ja niillä on tärkeä tehtävä pölyttäjinä.

Piha-aluetta keltaisen puutalon edessä.
Piha-aluetta keltaisen puutalon edessä.

Hyönteishotelli

Avaa oma hyönteishotelli asuintalosi pihalle! Ötökkähotellin asukkaiden elämää on mielenkiintoista seurata. Hyönteiset pitävät yllä luonnon tasapainoa ja auttavat pölytyksessä.

Kuvassa pikkupoika kurkistaa puun takaa.

Pihahaaste perheen pienimmille

Piirrä unelmiesi piha tai lataa nettisivuiltamme valmiit värityskuvat. Lähetä meille kuva piirustuksestasi 31.7.2022 mennessä, niin osallistut jätskilahjakorttien arvontaan. Arvomme osallistuneiden kesken 10 kpl 10 €:n jätskilahjakortteja. Lue tarkemmat ohjeet ja kilpailun säännöt alla olevasta linkistä.

#tvtpihahaaste

TVT:n ilmastohaaste

Jätepiste.

Ilmastohaaste: Kohti parempaa kierrätysastetta

TVT Asunnot on sitoutunut Turun kaupungin ilmastosuunnitelman tavoitteisiin. Yhtiö pyrkii ilmastotavoitteisiin erityisesti rakentamisessa, energianhankinnassa ja -käytössä. ...

Havainnekuva TVT:n Kirsikka puukerrostalosta.

TVT:n ilmastohaaste

TVT on sitoutunut Turun kaupungin ilmastosuunnitelman tavoitteisiin. Kerromme kampanjan aikana, miten TVT vastaa tähän haasteeseen. TVT haluaa kannustaa asukkaitaan kestävän kehityksen mukaisiin asumisen ...

Kirsikka ja Kide rakennusaikana

Ilmastohaaste: Kohti ilmastoystävällisempää rakentamista ...

TVT Asunnot on sitoutunut Turun kaupungin ilmastosuunnitelman tavoitteisiin. Yhtiö pyrkii ilmastotavoitteisiin erityisesti rakentamisessa, energianhankinnassa ja -käytössä.

Mies lenkillä metsässä

Ilmastohaaste: Kohti ilmastoystävällisempää ympäristöä

TVT Asunnot on sitoutunut Turun kaupungin ilmastosuunnitelman tavoitteisiin. Yhtiö pyrkii ilmastotavoitteisiin erityisesti rakentamisessa, energianhankinnassa ja -käytössä. Kestävää kehitystä pyritään ...

Kuvassa keittiön hana josta lasketaan vettä altaaseen

Ilmastohaaste: Kohti ilmastoystävällisempää energian- ...

TVT Asunnot on sitoutunut Turun kaupungin ilmastosuunnitelman tavoitteisiin. Yhtiö pyrkii ilmastotavoitteisiin erityisesti rakentamisessa, energianhankinnassa ja -käytössä.