TVT Logo
Kuvassa henkilö istuttamassa parvekelaatikkoon kasveja.

Pihahaaste

Lähde mukaan Pihahaasteeseen! Pihahaasteessa keskitytään pihojen, parvekkeiden ja yhteisten piha-alueiden viihtyisyyteen. Voit osallistua kuvakilpailuun somessa, yhteisten piha-alueiden kehittämiseen asukastoimikuntien kautta tai perheen pienimmille tarkoitettuun piirustuskilpailuun. Kampanjan aikana kerromme myös, miten TVT vastaa ilmastohaasteeseen. Haluamme kannustaa asukkaitamme kestävän kehityksen mukaisiin asumisen kulutusvalintoihin ja luoda mahdollisuuksia ilmastoystävälliselle asumiselle.

Pihahaasteesta nauttii myös karvakaverit.

Pihahaaste asukkaille #tvtpihahaaste

Postaa Instagramissa kuva viihtyisästä TVT:n pihasta tai parvekkeesta 31.7.2023 mennessä ja voit voittaa 150 €:n lahjakortin Flörin puutarhaliikkeeseen. Tägää kuvaan @tvtasunnot ja jaa kuva Instagramissa hashtagilla #tvtpihahaaste. Lue tarkemmat ohjeet alla olevasta linkistä.

Lue lisää Pihahaasteesta
Lapsia ihastelemassa istutuslaatikoiden mansikoita.

Pihahaaste asukastoimikunnille

TVT jakaa asukastoimikunnille viherlaatikoita ja multaa asuntokohteiden yhteisille piha-alueille. Kesäkukkia ja muuta istutettavaa viherlaatikoihin voi tiedustella oman asuntokohteen isännöitsijältä. Lue lisää alla olevasta linkistä ja osallistu oman asukastoimikuntasi kautta.

Tilaa pihalle viherlaatikko tmv.
Kuvassa pikkupoika kurkistaa puun takaa.

Pihahaaste perheen pienimmille

Piirrä unelmiesi piha tai lataa nettisivuiltamme valmiit värityskuvat. Lähetä meille kuva piirustuksestasi 31.7.2023 mennessä, niin osallistut jätskilahjakorttien arvontaan. Arvomme osallistuneiden kesken 10 kpl 10 €:n jätskilahjakortteja. Lue tarkemmat ohjeet ja kilpailun säännöt alla olevasta linkistä.

Lue lisää piirustuskilpailusta
Skanssin seiskan tulevaa julkisivua. Edessä vaaleanpunainen kirsikkapuu.

Viihtyisyys

Toivomme asukkaidemme viihtyvän kodeissaan ja asuntokohteissa. Yksi pihahaasteen tavoitteista on lisätä piha-alueiden viihtyisyyttä. Jokainen TVT:n asukas voi osallistua oman pihan, parvekkeen tai yhteisten piha-alueiden viihtyisyyden lisäämiseen.

Lapset pihalla työntämässä lelurattaita.

Yhteisöllisyys

Yhteisöllisyyttä asuntokohteissa voidaan lisätä mm. asukastoiminnan kautta. Kesäaikaan esimerkiksi yhteiset pihatalkoot, taloyhtiön grillausilta tai vaikka yhteisten istutuslaatikoiden kasvien hoitaminen voi olla mukava tapa tutustua naapureihin. Haluamme kannustaa asukkaita osallistumaan asukastoimintaan.

Kuvassa linnunpönttö puussa ja taustalla metsää.

Ilmastoteot

TVT on sitoutunut Turun kaupungin ilmastosuunnitelman tavoitteisiin. Kerromme pihahaasteen aikana, miten TVT vastaa tähän haasteeseen. TVT haluaa kannustaa asukkaitaan kestävän kehityksen mukaisiin asumisen kulutusvalintoihin ja luoda mahdollisuudet ilmastoystävälliselle asumiselle.

#tvtpihahaaste

TVT:n ilmastohaaste

Energiatehokasta asumista Skanssin seiskassa.

Energiatehokkuutta parantamalla kohti ilmastotavoitteita

TVT Asunnot tavoittelee hiilineutraalisuutta Turun kaupungin ilmastosuunnitelman mukaisesti. Yhtiö toteuttaa ilmastotavoitteita erityisesti rakentamisessa, energianhankinnassa ja -käytössä.

Lue koko artikkeli
Jätepiste.

Ilmastohaaste: Kohti parempaa kierrätysastetta

TVT Asunnot on sitoutunut Turun kaupungin ilmastosuunnitelman tavoitteisiin. Yhtiö pyrkii ilmastotavoitteisiin erityisesti rakentamisessa, energianhankinnassa ja -käytössä. ...

Lue koko artikkeli
Havainnekuva TVT:n Kirsikka puukerrostalosta.

TVT:n ilmastohaaste

TVT on sitoutunut Turun kaupungin ilmastosuunnitelman tavoitteisiin. Kerromme kampanjan aikana, miten TVT vastaa tähän haasteeseen. TVT haluaa kannustaa asukkaitaan kestävän kehityksen mukaisiin asumisen ...

Lue koko artikkeli
Kirsikka ja Kide rakennusaikana

Ilmastohaaste: Kohti ilmastoystävällisempää rakentamista ...

TVT Asunnot on sitoutunut Turun kaupungin ilmastosuunnitelman tavoitteisiin. Yhtiö pyrkii ilmastotavoitteisiin erityisesti rakentamisessa, energianhankinnassa ja -käytössä.

Lue koko artikkeli
Mies lenkillä metsässä

Ilmastohaaste: Kohti ilmastoystävällisempää ympäristöä

TVT Asunnot on sitoutunut Turun kaupungin ilmastosuunnitelman tavoitteisiin. Yhtiö pyrkii ilmastotavoitteisiin erityisesti rakentamisessa, energianhankinnassa ja -käytössä. Kestävää kehitystä pyritään ...

Lue koko artikkeli
Kuvassa keittiön hana josta lasketaan vettä altaaseen

Ilmastohaaste: Kohti ilmastoystävällisempää energian- ...

TVT Asunnot on sitoutunut Turun kaupungin ilmastosuunnitelman tavoitteisiin. Yhtiö pyrkii ilmastotavoitteisiin erityisesti rakentamisessa, energianhankinnassa ja -käytössä.

Lue koko artikkeli