TVT Logo
Nuoripari vuokra-asuunon sohvalla katsomassa televisiota

Kodikasta asumista TVT:llä

Haluamme tehdä asumisestasi mahdollisimman sujuvaa kaikissa tilanteissa. Olemme koonneet yhteen hyödyllistä tietoa asumisesta, kodin kunnossapidosta ja tärkeistä asumiseen liittyvistä palveluista. Toivomme, että viihdyt asukkaanamme.

Asuminen TVT:llä

Täältä löydät tärkeää tietoa asumisesta, asunnon hoidosta ja kunnossapidosta sekä järjestyssäännöt, usein kysytyt kysymykset ja lomakkeet. Pidetään yhdessä kodeista huolta.

Asukkaan sähköiset palvelut

Täältä löydät asukassivut, oman talosi yhteystiedot, vikailmoituksen, linkit kodin vaihtamiseen ja irtisanomiseen sekä voit varata ajan palveluneuvojallemme.

Kiinteistöhuolto ja isännöinti

Kiinteistöhuolto ja isännöitsijä auttavat sinua asunnon kunnossapitoon, korjauksiin ja asumiseen liittyvissä asioissa.

Etsi oman talosi yhteystiedot

Löydät osoitteellasi helposti talosi isännöitsijän, kiinteistönhuollon, vuokravalvojan ja asumisneuvojan yhteystiedot.

Maksut

Täältä löydät tietoa vuokravalvonnasta, vuokranmaksusta, autopaikoista, vesimaksusta ja kiinteistönhoitokuluista sekä asukashinnaston.

Asumisen tuet 

Kela auttaa asumiskustannusten hoidossa erilaisilla asumisen tuilla. Ennen tuen hakemista kannattaa tarkistaa, mikä on oikea tuki juuri sinulle tai perheellesi.

Asumisneuvonta

Asumisneuvojamme auttavat erilaisissa asumiseen ja elämänhallintaan liittyvissä haasteissa, talouden hallinnassa sekä tukien ja etuuksien hakemisessa.

Asukastoiminta

Asukkaanamme voit vaikuttaa oman talosi, asuinalueesi ja yhtiön asioihin. Asukastoiminta edistää viihtymistä, yhteishenkeä ja yhteisiä asumiseen liittyviä asioita.

Kotimme-lehti

Asukkaiden oma lehti on täynnä ajankohtaisista ja kiinnostavia juttuja asumisesta, kodeista, asuinalueista ja ihmisistä.