TVT Logo
TVT Asuntojen asukassivut auki tietokoneen ruudulla

Asukkaiden oma sähköinen palvelu

TVT:n asukassivut on asukkaiden oma sähköinen palvelu, josta näet esimerkiksi sopimustietosi, laskusi ja maksusi, löydät asuintalosi yhteystiedot ja voit tehdä vikailmoituksen ja seurata sen etenemistä.

Miten asukassivut saa käyttöön?

Pääset asukassivuillesi, kun sinulla on voimassa oleva vuokrasopimus. Voit kirjautua asukassivulle verkkopankkitunnuksillasi, kertatunnuksilla tai luomalla käyttäjätilin. Kun olet tunnistautunut, luo itsellesi käyttäjätunnus ja salasana, joilla kirjaudut palveluun jatkossa. Muista vahvistaa käyttäjätunnus sähköpostiisi tulevasta vahvistuslinkistä.

Nuori nainen keittiönpöydän ääressä tietokoneen kanssa.

Mitä asioita asukassivuilta näkee?

Asukassivujen etusivulla on erilaisia teemalaatikoita: • Maksut ja laskut: vuokranmaksutietosi, maksusuorituksesi ja erillislaskusi • Sopimus: vuokrasopimuksesi tarkat tiedot ja myös mm. vakuusmaksusi • Asumisen linkit: asumisen lisätietoja ja ohjeita • Yhteystiedot: oman asuintalosi yhteyshenkilöiden tiedot • Kiinteistön tiedot: oman asuintalosi yleisiä tietoja ja esimerkiksi pelastussuunnitelma • Vikailmoitukset: voit tehdä vikailmoituksen, seurata sen käsittelyn etenemistä ja katsoa aiemmat ilmoituksesi • UUSI! Voit lähettää turvallisesti TVT:lle viestejä tai vastata TVT:n viesteihin. Asukassivuilla olet tunnistautuneena, ja siksi siellä voidaan käsitellä myös tarkkoja sopimus- ja henkilötietoja. Myös liitetiedostot liikkuvat turvallisesti järjestelmän sisällä. Uusista saapuneista viesteistä tulee aina sähköpostiisi heräteviesti.

Yhteystiedot ajan tasalle

Huolehdithan, että omat yhteystietosi (sähköposti ja puhelinnumero) ovat ajan tasalla asukassivuillasi. Voit tarkistaa tietosi Asetukset-osion alta Omat yhteystiedot -kohdasta. Huomaathan ensin aktivoida muokkaustilan käyttöön ja tee muutokset sähköposti- ja puhelinnumerokenttiin. Muista lopuksi tallentaa muutokset.

Yhteystietoja ajan tasalla pitäminen on tärkeää, jotta tavoitamme sinut esim. äkillisissä huoltotilanteissa.

Asukassivut palvelevat 24/7

Asukassivut palvelevat ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä, myös toimiston aukioloaikojen ulkopuolella. Asukassivujen kautta tulleisiin viesteihin pyrimme vastaamaan seuraavien työpäivien aikana. Jos jokin asumiseesi liittyvä asia askarruttaa, kannattaa ensin tarkistaa, löytyykö tieto asukassivuiltasi tai onko asian ohjeistus asukkaalle-osiossa.

Jos jokin asumiseesi liittyvä asia askarruttaa, kannattaa ensin tarkistaa löytyykö tieto asukassivuiltasi tai nettisivuiltamme. Autamme mielellämme asukassivujen käytössä.

TEKSTI Janette Merisaari KUVAT TVT Asunnot Artikkeli on julkaistu Kotimme-lehdessä 2/2022.