TVT Logo

Päivitä yhteystietosi asukassivuilla ja voita Smeg-vedenkeitin!

Arvomme 15.4.–15.5.2024 yhteystietonsa asukassivuilla päivittäneiden kesken kaksi Smeg-vedenkeitintä. Nyt on hyvä hetki käydä katsomassa omat tiedot ajan tasalle!

Kampanjan säännöt

Päivitä yhteystietosi asukassivuilla, ja voit voittaa Smeg-vedenkeittimen. Kampanjan aikana arvotaan kaksi vedenkeitintä (palkinnon arvo 129 €/kpl). Arvontaan osallistuvat asukkaat, jotka päivittävät yhteystietonsa asukassivuilla kampanja-aikana. Kampanja on käynnissä 15.4.–15.5.2024.

TVT Asunnot suorittaa arvonnan toukokuussa 2024. Arvonta suoritetaan satunnaisnumeroarvontana. Arvonnan voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi. Palkinto tulee noutaa TVT Asuntojen asiakaspalvelutoimistosta (Käsityöläiskatu 3, 20100 Turku) erikseen sovittuna aikana. Mikäli emme tavoita voittajaa tai palkintoa ei noudeta sovittuna aikana, palkinto raukeaa.

Järjestäjän vastuu osallistujaa kohtaan rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista kilpailuun tai arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka kilpailuun osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista taikka järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista.

Tietosuojaseloste: https://www.tvt.fi/fi/tietosuoja

Yhteystietojen päivittäminen asukassivuilla

Näin päivität yhteystietosi asukassivuilla:

  1. Linkki asukassivuille: TVT Asukassivut
  2. Kirjaudu sisään, mikäli kirjaudut ensimmäistä kertaa, rekisteröidy ensin käyttäjäksi.
  3. Valitse asukassivulta: Asetukset osio (etusivun alaosassa) > Omat tiedot > Muokkaa > Päivitä sähköposti ja puhelinnumero ajan tasalle > Klikkaa pois kentästä > Tallenna

Huom. Jos tietosi ovat jo ajan tasalla, ja haluat silti osallistua arvontaan, voit tyhjentää kentät ja tallentaa samat tiedot uudelleen.

Asukassivujen etusivun valikko.
Yhteystietojen muokkauskentät asukassivuilla.
Yhteystietojen tallentaminen asukassivuille.