TVT Logo
Vesikuplia lähikuvassa.

Jaa oma vedensäästövinkkisi ja voita design-vesikannu

Kommentoi Facebookissa tai Instagramissa TVT Asuntojen julkaisun alle oma asumiseen liittyvä vedensäästövinkkisi. Paras vinkki palkitaan!

Osallistu Facebookissa tai Instagramissa TVT Asuntojen vedensäästökilpailuun. Kerro mielestäsi paras asumiseen liittyvä vedensäästövinkki TVT:n somessa ja voit voittaa design-vesikannun. Huom. Kilpailuun voi osallistua vain TVT Asuntojen somessa kommentoimalla alkuperäisen kilpailujulkaisun alle.

Lyhyesti:

  1. Pohdi omasta mielestäsi paras asumiseen liittyvä vedensäästövinkki
  2. Kirjoita se Facebookissa tai Instagramissa kilpailujulkaisun alle kommentteihin

Kilpailun säännöt: Voit osallistua TVT Asuntojen vedensäästökilpailuun kommentoimalla oman vedensäästövinkkisi Facebookissa tai Instagramissa kilpailujulkaisun alle. Osallistua voi yhdellä tai useammalla vinkillä. Kilpailuaika on 26.3.2023 saakka.

Meta ei ole mukana kilpailun järjestämisessä. Kisan järjestäjä on TVT Asunnot Oy.

Kilpailun palkintona on Iittalan Kartio-vesikannu (arvo 89,90 €). Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. TVT:n raati valitsee voittajan maaliskuun 2023 lopussa. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Palkinto tulee noutaa TVT Asuntojen asiakaspalvelutoimistosta (Käsityöläiskatu 3, 20100 Turku) erikseen sovittuna aikana. Mikäli emme tavoita voittajaa tai palkintoa ei noudeta sovittuna aikana, palkinto raukeaa. Järjestäjän vastuu osallistujaa kohtaan rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista kilpailuun osallistumisen yhteydessä taikka kilpailuun osallistumisessa, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista taikka järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista. Lue TVT:n tietosuojaseloste: https://www.tvt.fi/fi/tietosuoja

Viherkasvin kastelua vesikannulla.