TVT Logo
Nainen istuu kotinsa sohvalla

Päivitä yhteystietosi asukassivuilla ja voita Moccamaster

Arvomme maalis-, huhti- ja toukokuussa Moccamaster-kahvinkeittimiä yhteystietonsa asukassivujen kautta päivittäneiden asukkaiden kesken.

Kampanjan säännöt

Päivitä yhteystietosi asukassivujen kautta ja voit voittaa Moccamaster kahvinkeittimen (palkinnon arvo 166 €/kpl, yhteensä kampanjan aikana arvotaan 3kpl kahvinkeittimiä). Arvontaan osallistuu ko. kuukauden aikana yhteystietonsa asukassivuilla päivittäneet käyttäjät. Kampanja on käynnissä 1.3. - 31.5.2022.

TVT Asunnot suorittaa arvonnat kerran kuussa maalis-, huhti- ja toukokuun 2022 jälkeen. Arvonta suoritetaan satunnaisnumeroarvontana. Arvonnan voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi. Palkinto tulee noutaa TVT Asuntojen asiakaspalvelutoimistosta (Käsityöläiskatu 3, 20100 Turku) erikseen sovittuna aikana. Mikäli emme tavoita voittajaa tai palkintoa ei noudeta sovittuna aikana, palkinto raukeaa.

Järjestäjän vastuu osallistujaa kohtaan rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista kilpailuun tai arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka kilpailuun osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista taikka järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista. Tietosuojaseloste: https://www.tvt.fi/fi/tietosuoja

Yhteystietojen päivittäminen asukassivuilla

Näin päivität yhteystietosi asukassivuilla:

  1. Linkki asukassivuille: TVT asukassivut

  2. Kirjaudu sisään, mikäli kirjaudut ensimmäistä kertaa niin rekisteröidy ensin käyttäjäksi.

  3. Valitse asukassivulta: Asetukset > Omat tiedot > Muokkaa > Päivitä sähköposti ja puhelinnumero ajantasalle > Klikkaa pois kentästä > Tallenna

Huom. Mikäli tietosi ovat jo ajantasalla ja haluat silti osallistua arvontaan, niin voit tyhjentää kentät ja tallentaa samat tiedot uudelleen.

Näkymä asukassivujen etusivulta (Asetukset laatikko)
Näkymä asukassivujen yhteystiedot sivulta