TVT Logo

Rekry: vuokravalvoja

TVT Asunnot Oy on Turun seudun suurin kiinteistöalan toimija. Yhtiöllä on alueella yli 11.000 kohtuuhintaista ja laadukasta vuokra-asuntoa kerros-, rivi- ja pientalokohteissa. Yhtiön tavoitteena on ylläpitää ja edistää hyvää ja turvallista asumista sekä asuinympäristön viihtyisyyttä toimimalla ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestävällä tavalla. Yhteistyötä kanssasi tekee noin 60 osaavan ammattilaisen joukko. Lue lisää TVT Asunnoista: www.tvt.fi

Etsimme sinua iloinen ja asiakaspalveluhenkinen vuokravalvoja

Pääset mukaan kahdeksan hengen asiantuntevaan tiimiin. Päätehtäväsi on vuokravalvonta eli vuokrareskontrasta huolehtiminen, maksukehotusten lähettäminen ja saatavien siirtäminen tarvittaessa perintään. Olennaisena osana tähän kuuluu asukkaiden maksuihin liittyvä asiakaspalvelu. Suurin osa asiakaspalvelusta tapahtuu puhelimitse tai sähköpostitse, mutta jonkin verran asiakkaita käy myös paikan päällä. Teet lisäksi kulutukseen perustuvaa laskutusta, kuten sähkö- ja vesilaskutusta. Tehtäviisi kuuluu myös vakuuksien käsittely ja autopaikkasopimusten teko. Saat vastuullesi omat kohteet, ja työ onkin hyvin itsenäistä. Jokainen osallistuu kuitenkin lisäksi tiimin yhteisten töiden suorittamiseen. Asukkaiden lisäksi toimit talon sisällä yhteistyössä eri tiimien kanssa.

Sinulta toivomme

Sopiva koulutustausta tähän tehtävään on merkonomi tai tradenomi. Vuokravalvojan tutkinto tai kokemus vuokravalvojan työstä katsotaan eduksi, mutta emme edellytä sitä. Hyödyt vahvasta asiakaspalvelutaustasta sekä kokemuksesta taloushallinnon töistä, esim. osto- tai myyntireskontrasta tai laskutuksesta. Edellytämme vahvaa englannin kielen taitoa, sillä asiakaspalvelussa se saattaa olla ainoa yhteinen kieli asiakkaan kanssa. Haluat saada asiat ripeästi ja kerralla maaliin, eikä sinua haittaa, vaikka samantapaiset tehtävät seuraavat toisiaan. Jokainen asiakaskontakti on kuitenkin uniikki ja vaatii sille kuuluvan huomion. Sinua ei häiritse, vaikka puhelu tai sähköposti keskeyttää meneillään olevan työtehtäväsi. Ymmärrät, että on yhtiön arvojen mukaista kohdata jokainen asiakas ystävällisesti ja kohteliaasti, hänen asiaansa paneutuen. Nautit siitä, että työsi vaatii kommunikointia myös muiden tiimien kanssa. Kun prosesseja tai ohjelmia muutetaan ja kehitetään, olet innolla mukana oppimassa uusia parempia tapoja toimia.

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä kanssamme

Meillä TVT:llä pääset mukaan upeaan porukkaan. Taloutemme, toimitilamme ja järjestelmämme ovat kunnossa. Jos yhteiskunnallisesti vaikuttava työ on sinulle tärkeää, ovat arvomme linjassa kanssasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa vuokravalvonnan esimies Anne Ala-Nissilä, puh. 02 262 6026. Tavoitat hänet ke 8.9.2021 klo 11-12, ti 14.9.2021 klo 8-9 tai to 16.9.2021 klo 15-16.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään su 19.9.2021 sähköpostitse osoitteeseen: rekrytointi@tvt.fi