TVT Logo

Kerhotilat avautuvat

Turun koronatilanne on rauhoittumassa. Olemme 2.6.2021 päivittäneet koronaan liittyvät toimintaohjeemme.

Kerhotilat

Kerhotilat ja niihin rinnastettavat kuntoilu- ja muut harrastetilat avataan asukkaiden käyttöön. Tilojen käytössä tulee huomioida poikkeustilanteen asettamat rajoitukset ja viranomaisten suositukset.

Asukastoiminta

Asukastoimikunnat voivat järjestää tapahtumia kuten talkoita. Ota kokoontumisissa huomioon voimassa olevat sosiaali- ja terveysministeriön ohjeet.

Piha ja muut yleiset tilat

Huomioi muut asukkaat ja noudata turvavälejä, kun liikut kotitalosi yleisissä tiloissa tai pihalla.

Saunavuorot

Henkilökohtaiset saunavuorot ovat käytössä normaalisti. Lenkkisaunoja ei lämmitetä.

Vikailmoitukset ja remontit

Käsittelemme vikailmoituksia normaalisti ja teemme huoneistojen sisällä myös kiireettömiä korjauksia. Vältä samoissa tiloissa oleskelua huoltoa tai korjausta tekevän kanssa.

Olemme aina yhteydessä sinuun ennen käyntiä huoneistoissa. Jos olet tehnyt vikailmoituksen, vastaathan tuntemattomasta numerosta tulevaan puheluun.

Siirrämme huoneistokäyntiä tuonnemmaksi, jos käyntiin voi liittyä altistumisvaara. Jos sinä tai perheenjäsenesi sairastaa koronaa, on karanteenissa tai kuuluu riskiryhmään, ota yhteyttä työn suorittajaan.

Vaihdamme ilmanvaihtokoneiden suodattimia touko- ja kesäkuun aikana.

Asiakaspalvelu

Palvelemme sinua ensisijaisesti puhelimitse, sähköpostilla ja verkkosivujemme kautta. Voit tarvittaessa varata ajan henkilökohtaiseen palveluneuvontaan osoitteesta www.tvt.fi/ajanvaraus. Voit varata ajan myös soittamalla asiakaspalveluumme.

Turussa voimassa olevat suositukset ja rajoitukset löydät kootusti osoitteesta www.turku.fi/koronasuositukset.

Aiheet: Korona