TVT Logo

Rekry: kirjanpitäjä

Etsimme TVT Asunnot Oy:lle sinua osaava ja kehittämishaluinen kirjanpitäjä

Monipuoliset taloushallinnon työt odottavat sinua

Toimintamme kasvaessa tarvitsemme taloushallinnon tiimiimme lisää tekijöitä. Emoyhtiön lisäksi hoidamme muiden samaan konserniin kuuluvien yhtiöiden taloushallintoa. Tehtäviisi kuuluu kirjanpito tilinpäätöksineen, ostolaskujen käsittely maksatuksineen sekä muut taloushallinnon juoksevat tehtävät ja moninaiset hallinnolliset tehtävät. Otat oma-aloitteisesti ja viipymättä yhteyttä palveluntoimittajiin ja muihin sidosryhmiin, kun tilanne sitä vaatii. Olet osa hallinnon tiimiä, joka toimii saumattomasti yhteen yhtiön muiden toimintojen kanssa.

Kokenut kirjanpidon ja tilinpäätöksen ammattilainen

Sopiva koulutustausta tehtävään on tradenomi tai merkonomi. Sinulla on vahvaa kirjanpito- ja tilinpäätöskokemusta ja olet myös laskenut palkkoja. Kokemus kiinteistöalalta ja mahdollinen KLT-tutkinto on tässä tehtävässä eduksi. Excel on sinulle aputyökaluna tuttu.

Olet oma-aloitteinen ja itsenäinen ammattilainen, ja hoidat kaikki tehtäväsi sitoutuneesti ja kerralla kuntoon. Aikatauluissa pysyminen on sinulle kunnia-asia. Monipuoliset ja välillä yllättäenkin tulevat työtehtävät antavat sinulle mahdollisuuden hallita useita asioita samanaikaisesti. Keskeytykset eivät haittaa sinua, vaan sinusta on mukavaa auttaa eri tiimistä tulevaa kollegaa, joka tulee käymään luonasi tai soittaa sinulle. Luonteeltasi olet tarkka ja aikaansaava, tavoitteiden saavuttamisessa tinkimätön. Haluat kehittää työtapoja ja miettiä, miten ohjelmistoja voitaisiin entistä enemmän hyödyntää laadun, tehokkuuden ja työn mielekkyyden edistämiseksi.

Lähde mukaan hyvinvoivaan työyhteisöön tekemään merkityksellistä työtä kanssamme

Meillä pääset keskittymään yhteen yrityskokonaisuuteen ja saat hyödyntää ammattitaitoasi monipuolisesti sisäisessä palvelutehtävässä. Taloutemme, toimitilamme ja järjestelmämme ovat kunnossa. Jos yhteiskunnallisesti vaikuttava työ on sinulle tärkeää, ovat arvomme linjassa kanssasi. Meillä tykätään olla töissä – olemme tutkitusti hyvinvoiva työyhteisö.

Lisätietoja tehtävästä antaa talouspäällikkö Simo Samppala, puh. 02 262 0566. Tavoitat hänet torstaina 21.10.2021 klo 8-9, maanantaina 25.10.2021 klo 16-17 tai torstaina 28.10.2021 klo 11-12.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään 31.10.2021 tämän hakulinkin kautta.

Lue lisää TVT:llä työskentelystä: Töihin TVT:lle