TVT Logo
Kuvassa mies kypärä päässä katselee parvekkeelta valmistuvaa asuntokohdetta.

Töihin TVT:lle?

TVT Asunnot on Turun seudun suurin kiinteistöyhtiö. Meillä on asukkaita noin 20 000 eli noin joka kymmenes turkulainen asuu TVT:llä. Työntekijöitä ja asumisen ammattilaisia meillä on töissä jo yli 60 henkilöä.

Tehtävänä kodit

Meillä pääset kiinteistöalan kärkijoukkoon. Yhtiöllämme on yli 11 000 vuokrakotia kerros-, rivi- ja pientalokohteissa. Toimintamme on pitkäjänteistä ja vakaata. Tavoitteenamme on ylläpitää hyvää ja turvallista asumista sekä asuinympäristön viihtyisyyttä toimimalla ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestävällä tavalla. Meillä tykätään olla töissä ja olemme tutkitusti hyvinvoiva työyhteisö!

Rekry: isännöitsijä

Onko isännöitsijän työ unelmaduunisi, mutta haluat viettää aikaa myös perheesi kanssa? Jos vastasit kyllä, olet oikealla polulla. Meillä arvostetaan myös työntekijöiden vapaa-aikaa. Saat sopivan työkuorman ja hyvin vähän iltakokouksia. Loistavat työkaverit, ison yhteisön tuki ja hyvät edut tulevat kaupan päälle.

Isännöitsijä koiran kanssa jokirannassa.

Avoin hakemus

Mahtavaa, että olet kiinnostunut työnteosta TVT:llä! Jos meillä ei juuri nyt ole etsimääsi työtä tarjolla, voit jättää avoimen hakemuksen. Kerro itsestäsi, minkälaista työtä etsit ja miksi juuri sinä olisit sopiva lisä huikeaan työyhteisöömme.

Nainen vuokra-asunnon sohvalla kannettavan tietokoneen kanssa
Infograafi organisaation avainluvuista

Viihdyn töissä TVT:llä

Kuvassa TVT:n henkilöstöä

Annika, kiinteistösihteeri

"Teen isännöinnin avustavia tehtäviä ja hoidan asiakaspalvelua. On hieno tunne, kun oppii uutta ja saa vaikeimmatkin hommat tehtyä.

Ihmiset ja ilmapiiri ovat myös todella tärkeitä. Meillä on töissä hyvin eri-ikäisiä ja eri taustoista tulevia ihmisiä aina parikymppisestä yli kuusikymppiseen.

Tulemme hyvin toimeen keskenämme ja kaikilla on sama tekemisen fiilis."

Kuvassa TVT:n henkilöstöä

Markus, projektipäällikkö

"Vastaan uudiskohteiden juoksevista asioista. Toimin tilaajan edustajana rakentajan suuntaan, valmistelen alkavia hankkeita sekä selvitän kohteiden kaavoitusasioita. 

Nautin siitä, että tässä työssä pääsee luomaan uusia koteja ihmisille ja vaikuttamaan heidän elämänlaatuunsa.

On hienoa nähdä asukkaiden muuttavan vastavalmistuneeseen kotiin, jonka rakentamisessa on ollut itse mukana."

Kuvassa TVT:n henkilöstöä

Suvi, asumisneuvoja

"Asumisneuvojat palvelevat asukkaita erilaisissa elämäntilanteissa. Asumisneuvojan apua voi tarvita, jos kokee asumiseen vaikuttavia muutoksia. 

Tapaan asukkaita ja tilanteen mukaan ohjaan heitä oikeanlaisiin palveluihin sekä neuvon esimerkiksi tukien hakemisessa. 

Parasta työssäni on ihmisten auttaminen. On palkitsevaa, kun asukkaan tilanne saadaan kääntymään paremmaksi."

Kuvassa TVT:n henkilöstöä

Vanja, kiinteistösihteeri

"Kiinteistösihteerinä hoidan asuntohakemuksiin liittyvää asiakaspalvelua monipuolisesti. Haasteiden ratkaiseminen on todella palkitsevaa.

Parasta työssäni on ehdottomasti asiakastyytyväisyys. Pyrin ajattelemaan työtehtäväni aina asiakkaan näkökulmasta, jotta osaan palvella heitä mahdollisimman hyvin sekä osoittaa, että heidän asioitaan viedään eteenpäin. "