TVT Logo
Kuvassa mies suojakypärä päässä katselee kerrostalotyömaata parvekkeelta

Töihin TVT:lle?

Länsirannikon suurimpana kiinteistöalan toimijana tarjoamme sinulle innostavan työyhteisön ja työn, jossa yhdistyvät ihmiset, kodit sekä monenlaiset kehitys- ja vaikutusmahdollisuudet. Tule näyttämään osaamistasi mukavassa ja asiantuntevassa työporukassa Turun keskustassa.

Tehtävänä kodit

Meillä pääset kiinteistöalan kärkijoukkoon. Yhtiöllämme on yli 11 000 vuokrakotia kerros-, rivi- ja pientalokohteissa. Toimintamme on pitkäjänteistä ja vakaata. Tavoitteenamme on ylläpitää hyvää ja turvallista asumista sekä asuinympäristön viihtyisyyttä toimimalla ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestävällä tavalla. Meillä tykätään olla töissä ja olemme tutkitusti hyvinvoiva työyhteisö!

Avoin hakemus

Sähköposti
rekrytointi@tvt.fi

Oletko kiinnostunut työskentelemään kiinteistöalalla mukavassa työyhteisössä? Lähetä meille avoin hakemus, jossa kerrot itsestäsi, osaamisestasi ja kiinnostuksen kohteistasi.

Annika, kiinteistösihteeri

"Teen isännöinnin avustavia tehtäviä ja hoidan asiakaspalvelua. On hieno tunne, kun oppii uutta ja saa vaikeimmatkin hommat tehtyä.

Ihmiset ja ilmapiiri ovat myös todella tärkeitä. Meillä on töissä hyvin eri-ikäisiä ja eri taustoista tulevia ihmisiä aina parikymppisestä yli kuusikymppiseen.

Tulemme hyvin toimeen keskenämme ja kaikilla on sama tekemisen fiilis."

Markus, projektipäällikkö

"Vastaan uudiskohteiden juoksevista asioista. Toimin tilaajan edustajana rakentajan suuntaan, valmistelen alkavia hankkeita sekä selvitän kohteiden kaavoitusasioita. 

Nautin siitä, että tässä työssä pääsee luomaan uusia koteja ihmisille ja vaikuttamaan heidän elämänlaatuunsa.

On hienoa nähdä asukkaiden muuttavan vastavalmistuneeseen kotiin, jonka rakentamisessa on ollut itse mukana."

Suvi, asumisneuvoja

"Asumisneuvojat palvelevat asukkaita erilaisissa elämäntilanteissa. Asumisneuvojan apua voi tarvita, jos kokee asumiseen vaikuttavia muutoksia. 

Tapaan asukkaita ja tilanteen mukaan ohjaan heitä oikeanlaisiin palveluihin sekä neuvon esimerkiksi tukien hakemisessa. 

Parasta työssäni on ihmisten auttaminen. On palkitsevaa, kun asukkaan tilanne saadaan kääntymään paremmaksi."

Vanja, kiinteistösihteeri

"Kiinteistösihteerinä hoidan asuntohakemuksiin liittyvää asiakaspalvelua monipuolisesti. Haasteiden ratkaiseminen on todella palkitsevaa.

Parasta työssäni on ehdottomasti asiakastyytyväisyys. Pyrin ajattelemaan työtehtäväni aina asiakkaan näkökulmasta, jotta osaan palvella heitä mahdollisimman hyvin sekä osoittaa, että heidän asioitaan viedään eteenpäin. "