TVT Logo

Koronarajoitusten purku jatkuu

Kiireettömät huolto- ja korjaustyöt huoneistoissa jatkuvat jälleen koronaviruksen aiheuttaman tauon jälkeen. Lenkkisaunojen lämmitys alkaa 3.8.2020.

Huolto- ja korjaustyöt asunnoissa

Olemme palanneet vikailmoitusten normaaliin käsittelyyn. Teemme huoneistoissa jälleen myös kiireettömiä huolto- ja korjaustöitä. Ilmoita vioista ensisijaisesti sähköisellä vikailmoituslomakkeella tai asukassivujen kautta.Olemme palanneet vikailmoitusten normaaliin käsittelyyn. Teemme huoneistoissa jälleen myös kiireettömiä huolto- ja korjaustöitä. Ilmoita vioista ensisijaisesti sähköisellä vikailmoituslomakkeella tai asukassivujen kautta.

Ilmoita meille, jos huolto-, korjaus- tai tarkastuskäynnin aikana huoneistoissasi on koronavirukseen sairastunut, virukselle altistunut tai karanteenissa oleva henkilö. Näin voimme huomioida tilanteen asianmukaisesti.

Olemme käynnistämässä myös huoneistokohtaisten ilmanvaihtokoneiden suodattimien vaihtoa. Suodattimia vaihdetaan kesän aikana kiinteistöhuollon työkuorman mukaisesti.

Saunat

Lenkkisaunojen lämmitys alkaa 3.8.2020.

Henkilökohtaiset saunavuorot ovat käytössä normaalisti. Kesä- ja heinäkuun saunavuoroja ei laskuteta. Normaaleihin saunamaksuihin palataan 1.8.2020.

Pyydämme huolehtimaan henkilökohtaisesta hygieniasta yleisissä tiloissa erityisellä huolellisuudella.

Asukastoiminta

Asukastoiminnan kokousten ja talkoiden järjestäminen on alkanut 1.6.2020.

Suosittelemme, että asukastoiminnan kokouksia pidetään ensisijaisesti sähköisesti. Kokouksia voidaan pitää tarvittaessa myös pihoilla turvavälit huomioiden.

Asiakaspalvelutoimisto

Toimistomme pysyy edelleen suljettuna. Palvelemme sinua verkkosivujemme kautta, puhelimitse ja sähköpostilla. Löydät oman kotitalosi suorat yhteystiedot täältä.

Huomioi, että keskikesällä 6. – 24.7.2020 asiakaspalvelumme sulkeutuu poikkeuksellisesti jo klo 14.30.