Mitä on asumisneuvonta?

TVT Asunnot Oy:llä on kolme asumisneuvojaa, jotka palvelevat yhtiön asukkaita erilaisissa elämäntilanteissa. Asumisneuvojat ovat sosiaalialan ammattilaisia. Asumisneuvojaan voi olla yhteydessä, mikäli taloudellinen tilanne on heikentynyt ja vuokranmaksussa on ongelmia. Asumisneuvoja ohjaa ja neuvoo muun muassa taloudellisten tukien hakemisessa ja palvelujärjestelmän kartoittamisessa. Asumisneuvojan apua voi tarvita myös jos elämäntilanteessa on tapahtunut muutoksia, jotka osaltaan vaikuttavat asumiseen. TVT Asunnot Oy:n asumisneuvojat tekevät yhteistyötä mm. Turun kaupungin hyvinvointitoimialan kanssa.

 

Ota yhteyttä ajoissa

Asumisen ongelmatilanteissa on tärkeää ottaa yhteyttä asumisneuvojaan mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Silloin mahdollisuudet toimia tilanteen parantamiseksi ovat aina paremmat. 

Asumisneuvoja ohjaa asukasta oikeanlaisiin palveluihin

Asumisneuvojat selvittävät asukkaan kanssa heidän tilannettaan kokonaisvaltaisesti ja pyrkivät löytämään yhdessä asukkaan kanssa ratkaisuja erilaisiin ongelmatilanteisiin sekä tarvittaessa auttavat asukasta saamaan ympärilleen tarvittavan tukiverkoston. Asumisneuvojaa sitoo vaitiolovelvollisuus.


Ota yhteyttä TVT Asunnot Oy:n asumisneuvojiin

Voit tarkistaa omasta kotitalostasi vastaavan asumisneuvojan verkkosivujemme hakutoiminnolla. Asumisneuvojille voi myös lähettää sähköpostia osoitteeseen asumisneuvonta@tvt.fi

Asumisneuvoja
Suvi Koskinen
puh. 02 262 4169

Asumisneuvoja
Jonna Harviainen
puh. 02 262 2758

Asumisneuvoja
Kati Seittenranta
puh. 02 262 4124

Meidät löydät TVT Asunnot Oy:n toimistolta (Käsityöläiskatu 3) 2. krs. Suosittelemme olemaan puhelimitse tai sähköpostitse ensin yhteydessä, jotta voimme tarvittaessa sopia tapaamisajan niin, että olemme varmasti paikalla ja varattuina juuri Sinua varten. Voit myös lähettää viestiä meille oheisen lomakkeen kautta.

 


Kysy asumisneuvojalta

*-kentät vaaditaan.