Hae mukaan markkinointi­viestintämme kasvoksi!

Mahtavaa, että olet kiinnostunut antamaan TVT:n asukkaana kasvot omalle asuinalueellesi. Kerro lyhyesti itsestäsi ja kodistasi. Liitä mukaan myös yhteystietosi ja kuvasi. Kaikille mukaan valituille annamme kiitokseksi S-ryhmän 100 €:n lahjakortin!

Hae mukaan >> 

Koti ja sen sijainti ovat meille jokaiselle tärkeitä. Yksi korostaa hyviä liikenneyhteyksiä ja läheisiä lenkkipolkuja, toinen pihan leikkipaikkaa ja kulman takana olevaa päiväkotia, kolmas rakastaa katsoa aamuauringossa kylpevää metsää ja neljäs nauttii lähikirjaston ja lähikaupan palveluista. Entä sinä?

Nelli on jo kertonut oman tarinansa – kerro sinäkin!

Nelli ja Miki

Koti kaiken lähellä.

Nelli asuu pienen poikansa Mikin kanssa Mäntymäessä. Rauhallinen, luova ja ihmisläheinen Nelli toimii vapaa-ajallaan tukihenkilönä.

Kolme tärkeintä

Sijainti
Keskustaan pääsee kätevästi niin kävellen, pyörällä kuin bussillakin.

Vuokrataso
Vuokrataso on tosi tärkeä asia, kun muuttaa pienen lapsen kanssa.

Leikkipaikat
Pihalta löytyy oma leikkipaikka ja lähellä on useita leikkipuistoja.

Kerro lyhyesti itsestäsi:*-kentät vaaditaan.


HAUN SÄÄNNÖT

TVT Asunnot Oy, Käsityöläiskatu 3, 20100 Turku hakee asukkaita mukaan malleiksi markkinointiviestintäänsä, jossa tuodaan esiin eri asuinalueita ja ihmisiä. Hakijan on oltava TVT Asuntojen asukas.

Valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja heille annetaan kiitokseksi S-ryhmän 100 €:n lahjakortti. Lahjakorttia ei vaihdeta rahaksi tai muuhun tuotteeseen. Valitut sitoutuvat luovuttamaan toteutettavan materiaalin, kuten kuvien, tekstien ja videoiden, käyttöoikeudet TVT:n käyttöön markkinointitarkoituksessa.

TVT Asunnot Oy ei vastaa valituille mahdollisesti aiheutuvista palkintojen menetyksistä siinä tapauksessa, että palkinnot syystä tai toisesta katoavat tai joutuvat vääriin käsiin. Emme myöskään vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä hakuun osallistumiseen.

Hakuun voivat osallistua kaikki TVT Asuntojen asukkaat lukuun ottamatta niitä, jotka osallistuvat tämän kilpailun järjestämiseen tai ovat heidän perheenjäseniään. Annettuja henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin, ellei henkilö ole antanut siihen erikseen lupaa. Tietoja ei luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille.

Osallistumalla tähän hakuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä virallisia sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden säännönmuutoksiin.