Tervetuloa koulutuspäivään

TVT Asunnot Oy:n asukasaktiivien koulutuspäivä järjestetään lauantaina 7.10.2017 Ruissalon kylpylässä (Ruissalon puistotie 640). Koulutus on tarkoitettu asukastoimikuntien puheenjohtajille, varapuheenjohtajille, asukastoimikuntien jäsenille sekä asukaskokousten valitsemille luottamushenkilöille, väestönsuojeluhenkilöille ja energiaeksperteille.

Ohjelma alkaa kello 9.00 ja päättyy kello 16.00. Koulutuksessa käsitellään jätehuoltoon ja asumisturvallisuuteen liittyviä kysymyksiä sekä asukastoiminnan käytäntöjä.

Osallistujille tarjotaan päivän aikana lounas sekä aamu- ja iltapäiväkahvi. Ilmoita mahdolliset erityisruokavaliot ilmoittautumislomakkeella.

Koulutuksen jälkeen osallistujilla on mahdollisuus jäädä uimaan kylpylän allasosastolle. Muista ottaa uimapuku ja pyyhe mukaan.

Koulutukseen mahtuu sata ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Viimeinen mahdollinen ilmoittautumispäivä on 6.9.2017. Ilmoittaudu koulutuspäivään seuraavasta linkistä.

ILMOITTAUTUMINEN

Tästä voit ladata päivän ohjelman pdf-muodossa.

OHJELMA

Ruissalon kylpylään liikennöi Kauppatorilta Föli-linja 8. Kylpylässä on myös hyvät paikoitustilat. Huomioi, että TVT Asunnot Oy ei maksa koulutukseen osallistuville matkakorvauksia tai palkkioita.

Lisätietoja tilaisuudesta antaa asukasneuvoston puheenjohtaja Sanna Laitila.