TVT Logo

Asukassivut palveluksessasi

TVT Asuntojen asukkaiden käyttöön avataan 15.6.2020 asukassivusto. Asukassivut palvelevat sinua sinulle sopivana aikana, jokaisena päivänä kellon ympäri. Ensivaiheessa asukassivuilla voi tarkastella omaan asumiseen liittyviä tietoja ja ilmoittaa vioista.

Tärkeät tiedot kootusti yhdessä paikassa

Löydät asukassivuilta helposti omaan kotitaloosi liittyvät tiedot tiiviissä muodossa. Olemme keränneet asukassivuille sinulle tarpeelliset yhteystiedot, lomakkeet sekä linkit hyvän asumisen vinkkeihin ja Kotimme-lehteen.

Ilmoita vioista kätevästi

Voit tästä alkaen tehdä sähköisen vikailmoituksen valintasi mukaan joko asukassivuilla tai TVT Asuntojen verkkosivuilla. Kun teet vikailmoituksen asukassivuilla, voit seurata ilmoituksesi käsittelyn etenemistä. Jos haluat palata aikaisemmin asukassivuilla tekemiisi ilmoituksiin, sekin onnistuu.

Huomioi, että sähköinen vikailmoitus ei ole erillisissä osakehuoneistoissa asuvien käytössä. Jos asut osakeasunnossa, löydät kiinteistöhuollon yhteystiedot oman kotitalosi ilmoitustaululta.

Eurot haltuun

Voit tarkastella asukassivuilla myös omaan vuokrasopimukseesi liittyviä tietoja kuten vuokranmaksutilannettasi.

Jos olet hukannut vuokranmaksussa tarvittavat tiedot, hyödynnä asukassivuilta löytyvää virtuaaliviivakoodia. Siinä on valmiina saajan tilinumero, summa, eräpäivä ja viitenumero.

Miten saan asukassivut käyttöön?

Asukassivujen käyttö edellyttää, että sinulla on voimassa oleva vuokrasopimus. Sivuille ei voi siis kirjautua asunnonhakijana tai vuokrasopimuksen päättymisen jälkeen.

Asukassivujen käytön turvallisuus on meille tärkeää. Sivujen käyttöönotto edellyttää vahvaa tunnistautumista verkkopankkitunnuksilla. Kun olet tunnistautunut, luo itsellesi käyttäjätunnus ja salasana, joilla kirjaudut palveluun jatkossa. Muista vahvistaa käyttäjätunnus sähköpostiisi tulevasta vahvistuslinkistä.

Ota asukassivut käyttöön osoitteessa https://asukassivut.tvt.fi/.

Auta meitä kehitystyössä

Toivomme, että tutustut asukassivuihin ja annat niistä palautetta. Pyrimme kehittämään asukassivuja käyttäjien tarpeiden ja toiveiden perusteella.

Pyydämme huomioimaan, että tässä vaiheessa asukassivuilla on rajallisesti asumiseesi liittyvää historiatietoa.

Muistutamme myös, että asukassivujen avaamisesta huolimatta palvelemme sinua edelleen myös verkkosivujemme www.tvt.fi kautta, puhelimitse ja sähköpostilla. Älä epäröi ottaa yhteyttä kotiasioissa.