Koronarajoituksia puretaan 1.6. alkaen

Suomessa on alettu hallituksen linjausten mukaisesti purkaa koronaviruksen takia tehtyjä rajoituksia. Myös me TVT Asunnoilla teemme palveluihimme muutoksia 1.6.2020 alkaen.

Seuraamme koronavirustilanteen kehittymistä ja viranomaisten ohjeita. Pyydämme huomioimaan, että voimme joutua rajoittamaan palveluitamme uudelleen, jos koronavirustilanne pahenee.

Saunat

Avaamme saunat 1.6. Asukkaiden henkilökohtaiset saunavuorot jatkuvat ennallaan. Lenkkisaunoja ei toistaiseksi lämmitetä.

Kesä- ja heinäkuun saunavuoroja ei laskuteta. Hyvitämme näin maaliskuussa laskutetut ja saunojen sulkemisen vuoksi käyttämättä jääneet vuorot. Normaaleihin saunamaksuihin palataan 1.8. 

Jos saunot, pyydämme huomioimaan, että TVT Asuntojen ei ole mahdollista siivota saunatiloja vuorojen välillä.

Asukastoiminta

Asukastoiminta voidaan käynnistää uudelleen 1.6., jolloin avaamme talojen kerhohuoneet ja harrastetilat. Myös talkoita voidaan järjestää 1.6. alkaen.

Suosittelemme, että asukastoimikunnat pitävät kokouksia ensisijaisesti sähköisesti. Kokouksia voidaan pitää tarvittaessa myös pihoilla turvavälit huomioiden.

Asukastoimintaan ei pidä osallistua, jos tunnet itsesi sairaaksi. Talon yleisissä tiloissa ja pihoilla tulee kaikissa tilanteissa säilyttää riittävät turvavälit ja huomioida huolellinen käsi- ja yskimishygienia.

Asukastoiminnassa tulee noudattaa kokoontumisrajoituksia. Hallitus on linjannut, että 1.6. alkaen enintään 50 hengen kokoontumiset ovat sallittuja. Rajoitus on voimassa toistaiseksi.

Huoltotyöt ja asuntokäynnit

Teemme kodeissa edelleen vain kiireellisiä korjaustöitä. Ilmoita vioista ensisijaisesti sähköisellä vikailmoituslomakkeella. Oman kotitalosi kiinteistöhuollon yhteystiedot löydät täältä.

Huomioi, että emme käy kodissasi lukemassa vesi- tai muita mittareita. Emme toistaiseksi myöskään vaihda huoneistokohtaisten ilmanvaihtokoneiden suodattimia.

Puramme koronasta johtuvia rajoituksia siltä osin, että asuntotarkastajamme alkavat tehdä vaihto- ja ennakkotarkastuksia 1.6. alkaen. Asukkaan tulee poistua asunnosta tarkastuksen ajaksi. Ilmoitamme tarkastuksesta ennakkoon tekstiviestillä tai soittamalla.

Asiakaspalvelutoimisto

Toimistomme pysyy edelleen suljettuna. Palvelemme sinua verkkosivujemme kautta, puhelimitse ja sähköpostilla. Voit noutaa toimistolta alkavien vuokrasopimusten avaimia soittamalla ovikelloa.

Löydät oman kotitalosi isännöitsijän, vuokravalvojan ja asumisneuvojan suorat yhteystiedot täältä.