Sovi maksuohjelmasta ajoissa

Koronaviruksen leviäminen aiheuttaa lomautuksia, irtisanomisia ja työtuntien vähenemistä. Ole hyvissä ajoin yhteydessä TVT Asuntoihin, jos koronavirus vaikeuttaa taloudellista tilannettasi.

Vuokra on maksettava jokaisen kuukauden neljänteen päivään mennessä. Jos sinulla on vaikeuksia maksaa vuokra, ole yhteydessä TVT Asuntojen vuokravalvontaan. Voimme tarvittaessa sopia maksuohjelmasta. Toiveemme on, että muiden arkisten huolien lisäksi sinun ei tarvitsisi murehtia asumisen jatkumisesta.

Älä viivyttele yhteydenotossa, jos taloudellinen tilanteesi heikkenee. Tilanteen ratkaiseminen on helpompaa, kun maksurästejä ei ole ehtinyt kertyä. Huomioi myös, että maksukehotuksesta ja perinnästä aiheutuu sinulle aina lisäkuluja.

Asumistukea ja toimeentuloa turvaavia tukia voi hakea myös koronaviruksen aiheuttamista ongelmista selviämiseen. Lisätietoa etuuksista ja niiden hakemisesta saat Kelasta.

TVT Asunnot ei alenna vuokria koronaviruksen vuoksi. Markkinavuokria alhaisempi vuokratasomme perustuu pääoma- ja hoitokuluihin, minkä vuoksi emme voi alentaa vuokria.

Tällä hetkellä et voi asioida toimistollamme henkilökohtaisesti. Saat yhteyden vuokranvalvontaan soittamalla numeroon 02 262 4222. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen vuokravalvonta @ tvt.fi.