Tarkistuksia asukaslaskutushinnastoon

TVT Asuntojen asukaslaskutushinnastoon tulee muutoksia 1.4.2020 alkaen.

Asukaslaskutushinnastossa määritellään vuokrasopimuksen mukaiset erillisveloitukset kuten autopaikkojen, veden ja sähkön hinnat. Asunnon tuottamuksellinen rikkominen ja asunnon epäsiisteydestä aiheutuvat kustannukset veloitetaan myös hinnaston mukaisesti.

1.4.2020 alkaen voimassa olevassa hinnastossa on muutamia muutoksia aikaisempaan hinnastoon verrattuna. Muutokset koskevat LVIS-laitteita, avaimia, lukkojen sarjoitusta ja huoneiston siivousta tai tyhjennystä.

Hinnasto perustuu TVT Asuntojen keskimääräisiin kustannuksiin. Hinnastoa tarkistetaan hintatason muuttuessa. Hinnat sisältävät toimisto- ja laskutuskulut sekä arvonlisäveron.

Voit ladata hinnaston itsellesi tästä linkistä.