Toimisto kiinni 18.3. alkaen

Asiakaspalvelutoimistomme on suljettu toistaiseksi 18.3.2020 alkaen. Palvelemme henkilökohtaisesti vain avaimia noutavia asiakkaita. Kun saavut noutamaan avaimia, soita ovikelloa palvelutoimiston pääovella.

Palvelemme kaikkia asukkaita ja asunnonhakijoita edelleen verkkosivujemme kautta, puhelimitse ja sähköpostilla.

TVT Asuntojen vaihteen numero on 02 262 4111. Voit käyttää myös suoria numeroita

  • vuokran maksuun liittyvissä asioissa 02 262 4222
  • isännöintiin liittyvissä asioissa 02 262 4333
  • asunnon hakuun liittyvissä asioissa 02 262 4888

Toimiston sulkemisesta huolimatta allekirjoitamme vuokrasopimukset ja huollamme asunnot 13.3.2020 tiedotetulla tavalla. Voit myös edelleen palauttaa avaimia toimiston postiluukkuun. Pääset lukemaan aikaisemmin julkaistun tiedotteen tästä linkistä.

Seuraamme koronavirustilanteen kehittymistä ja viranomaisten ohjeita ja toimimme niiden mukaisesti. Tiedotamme mahdollisista muutoksista asiakaspalveluumme verkkosivuillamme sekä sosiaalisen median kanavissamme.

Toivomme ymmärtäväistä suhtautumista toimintatapojemme muutoksiin poikkeustilanteessa.