Muutoksia yhteistilojen käyttöön ja huoltoon

Teemme muutoksia asuintalojemme yhteistilojen käyttöön ja siivouskäytäntöihin koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi.


Saunavuorot

Saunavuorot on peruttu. Saunamaksujen keräys vuokran yhteydessä jatkuu. Hyvitämme maksetut vuorot, kun normaalit saunavuorot käynnistyvät uudelleen. Lisätietoja saunavuorojen laskutuksesta voit lukea tästä linkistä.


Talopesulat

Talopesulat pysyvät käytössä normaalisti.


Kerhotilat

Asukkaiden kerhotilat poistetaan käytöstä toistaiseksi.


Siivous

Talojen siivouksessa kiinnitetään erityistä huomiota kosketuspintojen kuten kahvojen ja hissipainikkeiden puhdistukseen. Talosaunojen ja kerhohuoneiden siivouksesta vapautuva aika käytetään muiden tilojen siisteystason parantamiseen.

Jos tietoomme tulee, että koronavirustartunnan saanut henkilö on käyttänyt asukkaiden yhteistiloja, teetämme tiloihin erikoispuhdistuksen.


Asuntokäynnit

Teemme asutuissa asunnoissa toistaiseksi vain kiireelliset korjaustyöt. Muuttotarkastuksia teemme vain tyhjiin asuntoihin. Muutos muuttotarkastuksiin voi aiheuttaa viivettä asuntojen korjaukseen ja vuokraukseen.


Tiedotimme koronaviruksen vaikutuksesta toimintaamme myös 13.3.2020. Pääset lukemaan aikaisemmin julkaistun tiedotteen tästä linkistä.

Suhtaudumme koronaviruksen leviämiseen vakavasti ja pyrimme varmistamaan häiriöttömän asumisen myös poikkeustilanteissa. Toivomme ymmärtäväistä suhtautumista tilanteeseen.


18.3.2020 klo 11.45 lisätty linkki lisätietoihin saunavuorojen laskutuksesta