Muutoksia saunavuorojen laskutukseen

TVT Asuntojen talosaunat on poistettu käytöstä toistaiseksi 18.3.2020 alkaen. Huomioimme tilanteen saunavuorojen laskutuksessa jälkikäteen.

Saunavuorot on syötetty laskutusjärjestelmäämme ennakolta pidemmäksi aikaa emmekä valitettavasti pysty muokkaamaan maaliskuun saunalaskutuksia. Saunavuorojen laskutus päättyy huhtikuun alusta alkaen.

Seuraamme koronavirustilanteen etenemistä ja otamme saunat uudelleen käyttöön, kun se on viranomaisten ohjeiden mukaan mahdollista. Kun saunat ovat jälleen käytössä, hyvitämme maaliskuussa laskutetut ja käyttämättä jääneet saunavuorot. Asukkaille ei aiheudu siis taloudellisia menetyksiä saunojen käyttökiellosta.

TVT Asuntojen palvelujen rajoittaminen on välttämätöntä asukkaidemme, työntekijöidemme ja yhteistyökumppaniemme suojelemiseksi koronavirukselta. Pahoittelemme tilannetta ja toivomme, että tilanne normalisoituu mahdollisimman pian.