TVT Asuntojen asiakaspalvelu palvelee rajoitetusti

Koronavirus on muuttumassa epidemiaksi myös Suomessa. Koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi suosittelemme asioimaan kanssamme ensisijaisesti verkkosivujemme kautta tai puhelimitse 02 262 4111.


Asiakaspalvelu

Vältämme toistaiseksi kättelyä ja muuta fyysistä kontaktia asiakkaidemme kanssa. Henkilökuntamme käyttää kertakäyttöhansikkaita avaimia käsitellessään. Asiakaspalvelumme palvelee tällä hetkellä vain avaimia noutavia asiakkaita. Kaikkia ajanvarausajat joudumme valitettavasti perumaan.


Asuinhuoneistojen avaimet

Alkavien vuokrasopimusten avaimet ovat noudettavissa katutason asiakaspalvelustamme. Palautettavat avaimet pyydämme jättämään Käsityöläiskatu 3 pääoven vieressä olevaan luukkuun suljetussa kirjekuoressa tai pussissa omalla nimellä ja yhteystiedoilla varustettuna.


Vuokrasopimusten allekirjoitukset

Suosittelemme allekirjoittamaan vuokrasopimukset sähköisesti. Mikäli se ei ole mahdollista postitamme vuokrasopimuksen kotiisi allekirjoitettavaksi ja liitämme mukaan palautuskuoren. Palautuskuoren voi jättää postin kuljetettavaksi tai voit palauttaa sen Käsityöläiskatu 3 pääoven vieressä olevaan postiluukkuun.


Huoltotyöt ja asuntokäynnit

Jos asunnossasi on tarpeen tehdä korjaustöitä ja asunnossa oleskelee sairastunut, altistunut tai koronaviruksen vuoksi karanteenissa oleva henkilö, pyydämme huomioimaan tämän vikailmoitusta tehdessä. Jos korjausta vaativa vika ei ole kiireellinen, harkitse voisitko tehdä vikailmoituksen myöhemmin. 

Vikailmoitukset pyydämme tekemään sähköisesti.

 

Tiedotimme 18.3.2020 muutoksista yhteistilojen käyttöön ja huoltoon. Pääset lukemaan tiedotteen tästä linkistä.