Uusia koteja Mäntymäkeen

Mäntymäen alueen uudistuminen on alkamassa. Ensimmäisessä vaiheessa on tarkoitus purkaa asuintalot osoitteissa Kunnallissairaalantie 38 ja 40 a. Niiden paikalle rakennetaan uusia koteja, joista ensimmäiset valmistuvat alustavan aikataulun mukaan alkuvuodesta 2022.

Mäntymäen alueen rakennuskannan uudistamisen mahdollistava asemakaava sai lainvoiman 2018. Tämän jälkeen TVT Asunnot käynnisti alueen uudistamisen suunnittelun ja valmistelun. Alueen uudistamisen on tarkoitus edetä vaiheittain 10-15 vuoden kuluessa.

Huolehdimme asukkaista

Ensimmäisessä vaiheessa on tarkoitus purkaa kaksi taloa, joissa on yhteensä 71 asuntoa. Asukkaiden vuokrasopimukset on irtisanottu seitsemän kuukauden irtisanomisajalla niin, että sopimukset päättyvät 30.9.2020.

Tarjoamme talojen asukkaille irtisanomisajan kuluessa uutta asuntoa TVT Asuntojen vapautuvasta asuntokannasta. Maksamme vakiintuneen toimintatapamme mukaisesti myös asukkaiden muuton toiseen TVT Asuntojen kotiin.

Mäntymäen alueen uudistumista voi seurata osoitteessa www.tvt.fi/uusi-mäntymäki.