Uudet luottamushenkilöt on valittu

Asukasneuvoston vaalikokous valitsi 30.1. asukkaiden luottamushenkilöt kaudelle 2020-2021. Onnittelut kaikille luottamustehtäviin valituille. Kiitokset myös luottamustehtävistä luopuneille panoksesta yhtiön ja asukkaiden hyväksi.

Asukasneuvoston puheenjohtajana valittiin jatkamaan Sanna Laitila. Uudeksi varapuheenjohtajaksi valittiin Olavi Mäkinen.

Asukasneuvosto valitsi ehdokkaat yhtiön hallituksen jäseniksi ja varajäseniksi. Ehdolle yhtiön hallituksen jäseniksi valittiin Eila Hannula ja Sirpa Nevalainen. Varajäsenehdokkaiksi valittiin Reijo Seppälä ja Hannu Kiviranta.

Hallituksen valitsee yhtiökokous, joka pidetään kevään aikana. Asukasneuvoston valitsemat ehdokkaat annetaan tiedoksi yhtiökokoukselle.

TVT Asuntojen yhteistyötoimikuntaan valittiin Kirsti Salmi, Jussi Lempiäinen, Riku Laitila, Matti Achrén ja Kaija Järvinen. Lisäksi yhteistyötoimikuntaan kuuluvat asukasneuvoston puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja.

Yhteistyötoimikunnan nimeää TVT Asuntojen toimitusjohtaja. Asukasedustajien lisäksi yhteistyötoimikuntaan kuuluu yhtiön edustajia.

Onnittelemme luottamustehtäviin valittuja. Olemme lähiaikoina yhteydessä valittuihin henkilöihin luottamustehtävien hoitoon liittyvistä käytännöistä.