Uusi ilme, tuttu toiminta

Sähköisen vikailmoituksen ulkonäkö on uudistunut 28.1. Vikailmoituksen toimintaperiaate on kuitenkin entisellään.

Vikailmoituksen uudistaminen tuli ajankohtaiseksi, kun ilmoituksia tehdään yhä enemmän mobiililaitteilla. Uusi vikailmoituslomake toimii sujuvasti kaikissa päätelaitteissa.

Aikaisemmin käytössä olleessa vikailmoituksessa osoite, jota ilmoitus koskee, valittiin alasvetovalikosta. Nyt lomake tarjoaa vaihtoehtoja vasta, kun alat kirjoittaa osoitetta. Yhteydenpidon tehostamiseksi uusi lomake edellyttää, että ilmoituksen tekijä antaa myös sähköpostiosoitteensa.

Suosittelemme, että ilmoitat kodissasi tai kotitalossasi olevista kiireettömistä vioista sähköisellä vikailmoituslomakkeella. Näin ilmoitus välittyy heti oikealle taholle. Vikojen tallentuminen sähköiseen järjestelmäämme auttaa meitä myös kehittämään toimintaamme.

Löydät vikailmoituksen ja muut sähköiset palvelumme verkkosivujemme etusivulta painamalla Kotiasiat kuntoon -painiketta.

 

Päivitys 7.2.20202

Vikailmoituksesta ei tällä hetkellä tule tekijälle saapumiskuittausta sähköpostiin. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa. Sähköpostikuittaus pyritään saamaan uudelleen käyttöön.