Etsimme kirjanpitäjää/projektisihteeriä

Etsimme Käsityöläiskadun toimistoomme

KIRJANPITÄJÄÄ/PROJEKTISIHTEERIÄ

Päätehtäväsi on rakennushankkeidemme kirjanpito rahoituspäätöksestä eteenpäin. Hoidat hankkeiden maksuliikennettä projektipäälliköiden työparina. Työtehtäviisi kuuluvat myös kiinnitykset, lainhuudot, vakuudet, ARA-hakemukset sekä välitilinpäätökset. Sinulta sujuu mutkattomasti yhteydenpito pankkiin, rahoittajiin ja muihin tarvittaviin tahoihin. Työskentelet myös TVT Asunnot Oy:n ja sen konserniin kuuluvien yhtiöiden muissa kirjanpitotehtävissä ja tartut toimeen erilaisissa toimistotehtävissä, kun tarve vaatii. Työskentelet osaavassa hallinnon tiimissä ja teet tiivistä yhteistyötä rakennuttamisen sekä korjausrakentamisen ammattilaisten kanssa. Esimiehenäsi toimii talouspäällikkö.

Etsimme tradenomia, jolla on jo kirjanpitokokemusta mieluiten kiinteistöalalta. Olet oma-aloitteinen ja itsenäinen ammattilainen, ja hoidat kaikki tehtäväsi sitoutuneesti ja kerralla kuntoon. Tartut arjen pulmatilanteisiin rohkeasti. Seuraat projektien aikatauluja ja pidät talouden osalta langat käsissäsi. Olet tottunut siihen, että projekteja on käynnissä useita yhtä aikaa.

Meillä pääset käyttämään osaamistasi laajasti hyvässä työporukassa. Taloutemme, toimitilamme ja järjestelmämme ovat kunnossa. Meillä tykätään olla töissä; olemme tutkitusti hyvinvoiva työyhteisö.

Lisätietoja tehtävästä antaa Åma Oy:n seniorikonsultti Sari-Anne Poikkijoki, p. 050 5167399.

Täytä sähköinen hakemuslomake ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si viimeistään 26.1.2020 tämän linkin kautta.