Uusia koteja Runosmäkeen

TVT Asunnoille valmistuu lisää suosittuja senioriasuntoja.

Varusmestarintie 17 B:n valoisat kodit on tarkoitettu 55 vuotta täyttäneille. Kotien suunnittelussa on huomioitu ikäihmisten tarpeet monella tapaa. Kodit ovat esteettömiä ja niihin on asennettu asumisturvallisuutta lisäävä automaattinen sammutusvesilaitteisto. Avarien pohjaratkaisujen ansiosta huoneistoissa on sujuvaa liikkua myös apuvälineitä kuten rollaattoria käyttäen.

Varusmestarintie 17 B:n kodit ovat muuttovalmiita helmikuussa 2020. Vuokrattavaksi tulee 63 viihtyisää kotia. Avarat huoneistot ovat kooltaan 29–63 m2. Useissa kodeissa on tilava, koko huoneiston levyinen lasitettu parveke.

 Varusmestarintie17B

TVT:n senioriasuntoihin ei ole alaikärajan lisäksi muita vaatimuksia. Hakeutuminen senioriasuntoon ei edellytä eläkkeellä olemista tai esimerkiksi heikentynyttä terveydentilaa.

Kohde on rahoitettu korkotukilainalla ja siihen on saatu ARAn investointiavustusta. Kohteessa noudatetaan näin ARA.n ohjeita asukasvalinnasta, mikä tarkoittaa mm. hakijoiden tulojen ja varallisuuden huomioimista.

Haku Varusmestarintie 17 B:n koteihin alkaa pian. Seuraa ilmoitteluamme!