Isännöitsijä

TVT Asunnot Oy hakee osaavaan joukkoonsa isännöitsijää huolehtimaan kiinteistöistä ja asukkaista. Hae tehtävää viimeistään 22.9. mennessä.

Tehtävässä huolehdit kiinteistöistä ja asukkaista. Vastaat osaltasi siitä, että asukkaat viihtyvät ja toiminta on taloudellisesti suunnitelmallista.  Teet hallinnollista työtä, mutta liikut myös kentällä ja olet asukkaiden tavoitettavissa.  Vastaat vuosittaisten asukaskokousten pitämisestä. Huolehdit kiinteistöjen ylläpidosta ja hoidat niiden budjetit ja pienemmät toimittajakilpailutukset. Vastuullasi on toistatuhatta asuntoa. Teet tiivistä yhteistyötä asukkaiden, TVT:läisten ja palveluntuottajien kanssa. Työ on pääosin päivätyötä. 

Sinulla on vähintään muutaman vuoden kokemus isännöinnistä tai kiinteistöalasta, ammattikorkeakoulutason koulutus sekä hyvät IT-taidot.  Työssäsi tarvitset suullisesti ja kirjallisesti sujuvaa suomea sekä myös englantia.  Toimit  asiakaslähtöisesti ja olet taitava vuorovaikutuksessasi.  Työskentelet aktiivisesti, jämäkästi ja oma-aloitteisesti. Olet tottunut hallitsemaan niin isoja kokonaisuuksia kuin pieniä yksityiskohtia. Tarvitset työssäsi omaa autoa.   

Meillä  saat käyttää ammattitaitoasi ja tehdä päätöksiä kiinteistöissä varsin itsenäisesti. Käytössäsi on organisaation tuki aina taloushallinnosta ja vuokravalvonnasta asumisneuvontaan ja rakennuttamiseen. 

Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään sunnuntaina 22.9. osoitteessa rekrytointi.com

Lisätietoja  antaa Åma  Oy:n  konsultti Sari-Anne Poikkijoki, p. 050 516 7399

Tavoitat hänet parhaiten :

ti  10.9. klo 11–12

to 12.9. klo 8–10

ma 16.9. klo 9–10