Muutoksia asumisneuvontaan

Asumisneuvojien vastuualueet muuttuvat 1.9.2019. Muutoksen tavoitteena on tasoittaa asumisneuvojien työmäärää ja siten parantaa palvelun saatavuutta.

TVT Asunnoilla työskentelee kolme asumisneuvojaa. Jokaisella talokohteella on sen asukkaista vastaava asumisneuvoja. Asumisneuvojien vastuualueet noudattavat isännöitsijöiden aluejakoa.

Voit tarkistaa omasta kotitalostasi vastaavan asumisneuvojan nimen ja yhteystiedot verkkosivujemme hakutoiminnolla. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen asumisneuvonta @ tvt.fi, jolloin viesti ohjataan oikealle henkilölle.

Asumisneuvojat ovat sosiaalialan ammattilaisia. Asumisneuvoja voi ohjata ja neuvoa, jos taloudellinen tilanteesi on heikentynyt ja vuokranmaksussa on ongelmia. Voit ottaa yhteyttä asumisneuvojaan myös silloin, jos elämäntilanteessasi on tapahtunut muita muutoksia, jotka vaikuttavat asumiseen.

Asumisneuvojat palvelevat sinua toimistollamme osoitteessa Käsityöläiskatu 3. Jos haluat keskustella asumisneuvojan kanssa, varaa tapaamisaika etukäteen puhelimitse tai sähköpostilla.