Meidän elämää - tule mukaan

Valtakunnallisen Meidän elämää -kampanjan tavoitteena on nostaa esille kunnallista vuokra-asumista turvallisena, vakaana ja monipuolisena vaihtoehtona.

Meidän elämää -kampanja yhdistää kunnallisten vuokrataloyhtiöiden voimat. Yhteistyössä ovat mukana TVT Asuntojen lisäksi JVA Jyväskylästä, Niiralan Kulma Kuopiosta, VAV Vantaalta ja Sivakka Oulusta. Asuntojen määrällä mitattuna kyseessä on suurin Suomessa toteutettu valtakunnallinen vuokra-asumisen kampanja.

Vuokra-asumisen suosio on säilynyt vakaana ja sen joustavuus antaa vaihtoehtoja niin perheille kuin yksineläville. Kampanjan toivotaan nostavan esiin kaupungin omia yhtiöitä vahvoina asumisen ja alueiden kehittäjinä.
koululainen

Kunnalliset vuokrataloyhtiöt eivät kilpaile keskenään, joten kampanjan myötä syntyy uudenlainen yhteistyöverkosto, joka kehittää vuokra-asumista valtakunnallisesti. Tavoitteena on esimerkiksi tukea perheiden elämäntilanteiden muuttumista ja kaupungista toiseen siirtymistä.

Meidän elämää -kampanja alkoi kesäkuussa. Kampanja kestää 1–2 vuotta.

Tutustu kampanjasivustoon www.meidanelamaa.fi.

Lisätietoja kampanjasta TVT Asunnnoilla antaa asuntopalvelupäällikkö Erja Ylitalo, puh. 02 262 4898, erja.ylitalo @ tvt.fi.