Asuminen Konradinkujalla jatkuu

Talokohteen Konradinkuja 1 julkisivu on heikkokuntoinen, mutta kohteeseen on tehty rakenteelliset suojaukset, jotka varmistavat, että siellä asuminen on turvallista.

1980-luvun alussa valmistuneen talokohteen kunto on TVT Asuntojen jatkuvassa seurannassa. Suojauksia täydennetään sen mukaan, kun seurannassa siihen ilmenee tarvetta.

Kohteen parvekkeet on asetettu turvallisuussyistä käyttökieltoon. Pyydämme asukkaita huomioimaan parvekkeiden käytöstä jaetut  tiedotteet ja ohjeet.

Tiedostamme, että rakennuksen kunto vaikuttaa heikentävästi asumisviihtyisyyteen. Olemme huomioineet puutteet rakennuksen kunnossa huoneistojen vuokranmäärityksessä ja vuokrantarkistuksissa. Lisäksi parvekkeiden poistuminen käytöstä on hyvitetty asukkaille alan yleisten käytäntöjen mukaisesti.

TVT Asuntojen on tarkoitus pitää Konradinkuja 1 asuinkäytössä niin pitkään kuin se on teknisesti ja taloudellisesti mahdollista. Asukkaiden ja kohteessa liikkuvien turvallisuutta ei kuitenkaan missään olosuhteissa vaaranneta. Jos asuminen kohteessa ei ole turvallista, se poistetaan käytöstä.

Asunnonhakijoilla on erilaisia tarpeita ja vaatimuksia. Puutteistaan huolimatta Konradinkuja 1:ssä ei tällä hetkellä ole yhtään asuntoa vuokraamatta. Myös vapautuviin asuntoihin on ainakin tähän asti löytynyt uudet asukkaat. Ennen vuokrasopimuksen tekemistä asunnonhakijoilla on mahdollisuus tutustua talokohteeseen ja asuntoon.