Uusi ilme Lampolankadulle

Peruskorjaamme viihtyisiä koteja Jäkärlään.

1984 valmistunut kerrostalokohde osoitteessa Lampolankatu 8 uudistuu peruskorjauksessa täydellisesti. Kohteen huoneistojakoa muutetaan vastaamaan paremmin tämän päivän tarpeita. Vuokrattavaksi tulee 44 kotia entisen 38:n sijaan.

Panostamme peruskorjauksessa asumismukavuuteen. Parvekkeiden käyttömahdollisuudet lisääntyvät, kun parvekkeet lasitetaan. Kylpyhuoneisiin asennettava lattialämmitys hemmottelee paljaita varpaita.  

 Lampolankatu

Lampolankatu 8:sta tulee TVT Asuntojen ensimmäinen hissikohde pohjoisessa Turussa. Hissi helpottaa ikääntyneiden liikkumista, mutta on hyödyllinen myös lastenvaunujen tai suurien kauppakassien kanssa kulkeville.

Peruskorjauksessa talojen energiatehokkuutta parannetaan. Energiatehokkuus on ekoteko ja mahdolliset säästöt muun muassa lämmityskustannuksissa tulevat asukkaiden eduksi.

Lampolankatu 8 sijaitsee rauhallisessa paikassa päättyvän tien varrella. Kaikki Jäkärlän peruspalvelut ovat kohteen välittömässä läheisyydessä.

Peruskorjaus valmistuu 2020 alkupuolella. Haku asuntoihin alkaa ensi vuoden alussa. Jos koti Jäkärlässä kiinnostaa, seuraa ilmoitteluamme.