Uusi naapureita Heikinketoon

Revontulenkatu 8:n seniorikodeissa on asuttu jo muutama kuukausi, mutta muutot naapuritaloon ovat vasta alkamassa. Kutsuimme Heikinkedon asukkaat yhteiseen iltaan kesäkuun alussa.

Illan aikana tutustuttiin naapureihin ja käytiin läpi muuttoon ja uudessa talossa asumiseen liittyviä käytännön asioita. TVT Asuntojen asiantuntijat olivat paikalla neuvomassa ja vastaamassa kysymyksiin.

Revontulenkadulle jo asettuneilla oli mielessä monenlaisia kysymyksiä ja kommentteja. Saimme palautetta muun muassa kerhotilojen riittävyydestä. Kerhohuoneen käyttö on niin vilkasta, että on syntynyt huoli, riittääkö yksi kerhohuone kaikille halukkaille. Muistutimme, että asukastoimikunta saa päättää kerhohuoneen käyttöperiaatteista.

Illan aikana Revontulenkatu 10:en muuttavat pääsivät sopimaan muuttoaikansa. Kun muuttoajat sovitaan etukäteen, vältetään ruuhkat ja kaikkien muutot sujuvat jouhevammin.

Palvelutalo Iso-Heikki sijaitsee TVT Asuntojen Revontulenkadun talojen vieressä. Iso-Heikin palvelut ovat myös TVT Asuntojen asukkaiden käytettävissä. Moni tilaisuuteen osallistunut ilahtui, kun esittelyssä selvisi, miten monipuolisesti arkea helpottavia palveluja Iso-Heikistä voi hankkia.