Uusia koteja Pernoon

Pernoon valmistellaan asemakaavamuutosta, joka mahdollistaa Saarenmaankadulla sijaitsevan kerrostaloalueen laajentamisen.

Vuokra-asuntojen kysyntä Pernossa on suurta, sillä alueella on paljon työpaikkoja ja hyvät julkiset liikenneyhteydet. TVT Asunnot pyrkii asemakaavamuutoksen avulla lisäämään asuntotarjontaansa alueella.

Asemakaavamuutosalueella sijaitsee tällä hetkellä neljä kerrostaloa, joista kaksi on TVT Asuntojen omistuksessa. Alustavan maankäyttösuunnitelman mukaan alueelle voitaisiin rakentaa neljä kerrostaloa lisää.

Asemakaavan valmistelu kestää keskimäärin muutaman vuoden. Kaavan valmistelu ei vaikuta asumiseen alueella vaan asuminen jatkuu normaalisti.

Saarenmaankatu10 

Alueen asukkaat voivat esittää mielipiteensä kaavan valmistelusta. Kaupunki toivoo asukkaiden mielipiteitä 3.5.2019 mennessä. Löydät valmistelijan yhteystiedot ja ohjeet mielipiteen esittämiseen kaavahankkeen osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta.

Voit tutustua osallistumis- ja arviointisuunnitelmaan osoitteessa www.turku.fi/kaavahaku. Tee haku työnimellä Saarenmaankatu 8-10.