Lättyä pussiin

Lähes 300 innokasta TVT:läistä kokoontui lauantaina 9.3. Kupittaan Marli Areenalle jännittämään Tuto Hockey–IPK -ottelua. Kiitos kaikille mukana olleille asukasaktiiveille!

Ennen kiekon jäähän putoamista osallistujat ehtivät vaihtaa kuulumisia TVT Asuntojen infopisteellä, joka oli pystytetty Areenan aulaan. Kun arkiset kiireet eivät painaneet, juttua riitti niin asumisesta kuin elämisestä.

Tuto Hockey lupaa tarjota kaupungin värikkäintä lätkää, joten odotukset ennen peliä olivat korkealla. Maalinteon aloittivat vieraat, mutta iisalmelaiset saivat nauttia johtoasemastaan vain neljä minuuttia.

Kotijoukkue oli niukassa 2-1 johdossa kolmannen erän alkuun asti. Erätauoilla hermojen jäähdyttelyssä auttoi kuitenkin perinteinen jäähallieväs - lihapiirakka nakeilla. Viimeisessä erässä isäntien maalihanat aukesivat kunnolla ja Tuto Hockey laittoi lättyä pussiin vieden voiton murskalukemin 7-1.

Tuto_pelaajat 

Kuva: Shaun Duncan / TUTO Hockey Oy