TVT Asuntojen ensimmäinen seniorikohde valmistui Iso-Heikkilään

TVT Asunnot Oy on tänään 31.1. vastaanottanut uuden 42 asunnon kerrostalokohteen Iso-Heikkilässä. TVT Asuntojen tarjoamille ARA-vuokra-asunnoille on suuri kysyntä ja tämäkin talo sai uudet asukkaat nopeasti.

Revontulenkatu 8 on TVT Asuntojen ensimmäinen seniorikohde. Valmistuneet asunnot ovat yksiöitä ja kaksioita ja ne on tarkoitettu 55 vuotta täyttäneille. Asuntoihin on asennettu asumisturvallisuutta lisäävä automaattinen sammutusvesilaitteisto. Kohteelle on saatu Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskuksen (ARA) investointiavustus.

- Investointiavustus mahdollistaa asuntojen esteettömyyden ja paloturvallisuuden niin, että asuntojen vuokrataso pysyy sopivana mahdollisimman monelle, TVT Asuntojen toimitusjohtaja Teppo Forss kertoo.

Puistomainen Iso-Heikkilä tarjoaa rauhallisen asuinympäristön lähellä keskustan palveluja. TVT Asuntojen asiakkaiden käytettävissä on myös vieressä sijaitsevan palvelutalo Iso-Heikin monipuoliset palvelut.

Revontulenkatu 8 on ensimmäinen TVT Asunnoille rakennettavasta kolmen talon kokonaisuudesta. Kaksi muuta taloa valmistuu myöhemmin tänä vuonna. Niihin rakentuu monipuolisesti asuntoja kaikkiin elämäntilanteisiin - niin yksin ja kaksin asuville kuin perheille. Revontulenkatu 10:n asunnot ovat jo haettavissa TVT Asuntojen sähköisessä hakupalvelussa.

TVT Asunnoilla on rakenteilla senioriasuntoja myös Runosmäkeen. Varusmestarintie 17 B:n kodit valmistuvat keväällä 2020.