Muutot Iso-Heikkilään lähestyvät

Kutsuimme Heikinkedon tulevat asukkaat tutustumaan uuteen kotitaloonsa. Kohteessa on vielä muutama asunto vapaana.

Uudet kotimme ovat valmistumassa Iso-Heikkilään lähiviikkoina. Revontulenkatu 8:n asukkaat pääsivät eilen tutustumaan uusiin koteihinsa ja naapureihinsa kahvittelun lomassa. Samalla asukkailla oli mahdollisuus mittailla asuntojaan ja suunnitella niihin asettumista.

Muutot Revontulenkatu 8:an alkavat helmikuun puolivälin jälkeen. Kohteessa on vapaana vielä muutama 55 vuotta täyttäneille tarkoitettu senioriasunto. Voit tutustua vapaisiin asuntoihin osoitteessa www.tvt.fi/heikinketo.

Heikinketo_esittely 

Seniorikohteen viereen valmistuu myöhemmin tänä vuonna Revontulenkatu 10 ja 12. Niihin tulee yhteensä 72 kaikenikäisille tarkoitettua yksiötä, kaksiota ja kolmiota.  

Revontulenkatu 10:n toimivat kodit ovat muuttovalmiita elokuussa 2019. Voit jo nyt hakea asuntoa tästä kohteesta. Löydät tarjolla olevat huoneistot pohjapiirustuksineen ja hintoineen osoitteesta www.tvt.fi/heikinketo.

Revontulenkatu sijaitsee rauhallisessa puistomaisessa ympäristössä keskustan läheisyydessä. Monipuolisesta valikoimastamme löytyy hyviä vaihtoehtoja niin yksin asuville kuin perheillekin.