Nopea netti käyttöön

Päivitä laajakaistatilauksesi ja hyödynnä Telian ja TVT Asuntojen uusi sopimus.

TVT Asuntojen kiinteän laajakaistayhteyden perusnopeus nousee 10 megasta 100 megaan 1.1.2019 alkaen. Perusnopeus on sinulle maksuton, mutta liittymän käyttöönotto edellyttää tilausta Telialta.

Huomaa, että tällä hetkellä Telialta tilaamasi nettipalvelut ja niiden hinnat eivät muutu automaattisesti. Tilauksen päivitys TVT Asuntojen uuden sopimuksen mukaiseksi vaatii aina yhteydenottoa Teliaan.

Telia palvelee sinua tilausasioissa puhelimitse numerossa 020 690 400 (mpm/pvm) arkisin klo 8–19 ja lauantaisin klo 8–18. Jos sinulla on voimassa oleva palvelutilaus, voit tehdä siihen muutoksia myös osoitteessa www.telia.fi/omatsivut.

modeemi 

Osaan TVT Asuntojen talokohteista on saatavissa 200 megan ja 1 000 megan laajakaistayhteys. Voit tilata lisänopeuksia TVT Asuntojen edullisilla sopimushinnoilla. Omaan kotiisi saatavissa olevat nopeudet voit tarkistaa osoitteessa www.telia.fi/asukas.

TVT Asuntojen asukkaana voit tilata kotiisi edullisemmin Telian lisäpalveluja. Kun olet tilannut Telian kiinteän laajakaistan, saat myös Telian mobiilipalvelut asiakasetuhintaan. Voit lukea lisätietoja tarjolla olevista palveluista Telian sinulle lähettämästä asukastiedotteesta. Tiedotteet jaetaan TVT Asuntojen asukkaille joulukuun aikana.

Huomioithan, että TVT Asunnoilla ei ole tietoa voimassa olevista tilauksistasi emmekä voi auttaa niiden päivittämisessä.