Isännöitsijä

Etsimme isännöintitiimiimme isännöitsijää. Hae tehtävää viimeistään 16.12.2018.

TVT Asuntojen isännöitsijänä huolehdit kiinteistöistä ja asukkaista. Vastaat omalta osaltasi siitä, että asukkaat viihtyvät ja toiminta on taloudellisesti suunnitelmallista. Hallinnollinen työ vie osan aikaasi, mutta liikut myös kentällä ja olet asukkaiden tavoitettavissa.

Vastaat vuosittaisten asukaskokousten pitämisestä. Huolehdit kiinteistöjen ylläpidosta ja hoidat niiden hallinnon, kuten budjetit ja pienemmät toimittajakilpailutukset. Vastuullasi on toistatuhatta asuntoa ja niiden asukkaat. Työssäsi teet tiivistä yhteistyötä asukkaiden, TVT:läisten ja palveluntuottajien kanssa. Työsi on valtaosin päivätyötä.

tyopoyta 

Sinulla on vähintään muutaman vuoden kokemus isännöinnistä tai kiinteistöalasta sekä hyvät IT-taidot. Pystyt työskentelemään sekä suomen että englannin kielellä. Ammattikorkeakoulutasoinen koulutus katsotaan eduksi.

Toimit asiakaslähtöisesti ja olet taitava vuorovaikutuksessasi kaikkiin yhteistyösuuntiin. Työskentelyotteesi on aktiivinen, jämäkkä, oma-aloitteinen ja itsenäinen. Työssäsi olet tottunut hallitsemaan sekä isoja kokonaisuuksia että pieniä yksityiskohtia aikataulussa. Tartut toimeen ja hoidat asiat loppuun asti sovitulla tavalla. Tarvitset työssäsi omaa autoa.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan kiinteistöalalla, vaihtelevan, monipuolisen työtehtävän osaavassa joukossamme sekä hyvät mahdollisuudet ammattitaidon kehittämiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa valinnassa avustavan Personnelin konsultti Sari-Anne Poikkijoki, puh. 050 516 7399. Tavoitat hänet parhaiten ti 4.12. klo 15–16 tai ma 10.12. klo 10–11.

Toimita hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään sunnuntaina 16.12. sähköisesti www.personnel.fi / avoimet työpaikat.