Uusia koteja Iso-Heikkilään

TVT:lle valmistuvat senioriasunnot kiinnostivat asukasneuvostossa.

TVT Asunnoille on rakenteilla kaksi senioriasuntokohdetta. Asuntopalvelupäällikkö Erja Ylitalo esitteli valmistuvia kohteita asukasneuvostolle.

TVT:n senioriasunnot on tarkoitettu 55 vuotta täyttäneille. Kodit ovat esteettömiä ja niihin on asennettu asumisturvallisuutta lisäävä automaattinen sammutusvesilaitteisto.

Asukasneuvoston kokouksessa esitettiin useita kysymyksiä siitä, ketkä voivat hakeutua senioriasuntoihin. Erja Ylitalo kertoi, että kodit on tarkoitettu itsenäisesti asuville. Alaikärajan lisäksi muita vaatimuksia ei ole. Hakeutuminen senioriasuntoon ei edellytä eläkkeellä olemista tai heikentynyttä terveydentilaa.

Ensimmäisenä uusista seniorikohteista valmistuu Heikinketo osoitteeseen Revontulenkatu 8. Iso-Heikkilässä asukkaita odottaa 42 uutta kotia. Muutot ajoittuvat alkuvuoteen 2019.

Heikinketo sijaitsee puistomaisessa ympäristössä palvelutalo Iso-Heikin välittömässä läheisyydessä. Iso-Heikin monipuoliset palvelut ovat TVT:n asukkaiden käytettävissä.

Heikinketo 

Seniorikohteen viereen valmistuu myöhemmin ensi vuonna Revontulenkatu 10 ja 12. Niihin tulee yhteensä 72 kaikenikäisille asukkaille tarkoitettua kotia.

Erja Ylitalo kertoi, että myös Runosmäessä on aloitettu uusien senioriasuntojen rakentaminen. 63 uutta kotia valmistuu alkuvuodesta 2020 osoitteeseen Varusmestarintie 17 B.

Haku Heikinkedon senioriasuntoihin alkaa pian. Seuraa ilmoittelua!