Nopea laajakaista tulee

TVT Asuntojen asukkaiden saataville tulee vuoden 2019 alkuun mennessä vuokraan sisältyvä 100 Mbit/s laajakaista. Nopea laajakaistayhteys lisää asukkaiden osallistumis- ja vaikutusmahdollisuuksia sekä parantaa asumisen laatua.

TVT Asuntojen asukkailla on vuodesta 2014 lähtien ollut mahdollisuus tilata kotiin vuokraan sisältyvä 10 Mbit/s laajakaistayhteys. Parantamalla vuokraan sisältyvää laajakaistayhteyttä TVT vastaa verkkopalveluiden käytön monipuolistumiseen ja nopeaa verkkoyhteyttä vaativien palveluiden käytön yleistymiseen.

Uusi laajakaistasopimus ei tällä hetkellä vaadi asukkailta mitään toimenpiteitä. TVT Asuntojen sopimuskumppanina toimiva Telia tekee nopean laajakaistan edellyttämät asennukset kiinteistöihin vaiheittain loppuvuoden aikana. Telia tiedottaa asukkaita kohdekohtaisesti muutostöiden etenemisestä.

Jos olet tilannut vuokraan sisältyvää laajakaistaa nopeampaa yhteyttä, seuraa Telian toimintaohjeita.

Jos et ole aikaisemmin ottanut käyttöön vuokraan sisältyvää laajakaistayhteyttä, voit tilata sen Telian asiakaspalvelusta www.telia.fi/asukas.