Muista jätteiden lajittelu

Vaarallisten jätteiden, sähkölaitteiden ja suurikokoisten esineiden kuten huonekalujen vieminen vastaanottopaikoille kuuluu asukkaan vastuulle.

Ehjät ja käyttökelpoiset huonekalut ja sähkölaitteet kannattaa kierrättää uusille käyttäjille. Kierrätyskeskukset ja -myymälät ottavat vastaan myyntikelpoisia tavaroita maksutta. Osasta myymälöitä voi tilata myös kuljetuksen.

Palauta sähkö- ja elektroniikkaromu SER-keräykseen. Sähkölaitteita vastaanotetaan maksutta Topinojan jätekeskuksessa ja muun muassa Akseli Kiinteistöpalvelut Oy:n keräyspisteessä Varissuolla. Voit palauttaa sähkölaitteita myös moniin niitä myyviin liikkeisiin. Lisätietoa palautuspaikoista saat osoitteesta www.serkierratys.fi.

jateastiat

Käyttökelvottomat huonekalut kuuluvat Topinojan jätekeskukseen. Niiden vastaanotto on maksullista. Löydät käsittelyhinnaston osoitteesta www.lsjh.fi.

Jätteiden asianmukainen lajittelu on kaikkien yhteisen edun mukaista. Talokohteiden jätepisteille virheellisesti jätettyjen esineiden poiskuljetus aiheuttaa yhtiölle ylimääräisiä kuluja, jotka omakustannusperiaatteen mukaisesti katetaan vuokrilla.