Vinkkaa huomiosi palautepalvelussa

Harmittavatko villisti rehottavat heinikot tai tiheät pusikot? Kokeile kaupungin palautepalvelua.

TVT Asuntojen kiinteistöhuollon tehtäviin kuuluu asuintalokohteiden yhteisten piha-alueiden siisteydestä ja turvallisuudesta huolehtiminen. Miten talokohteen tontin ulkopuolella olevaa aluetta hoidetaan, ei ole yhtiön päätettävissä.

Jos viereiset tontit ovat rakennettuja, ne ovat yleensä siistejä ja hoidettuja. Jos TVT:n tontti rajautuu lähivirkistysalueeseen, sen kunnossapito riippuu alueen hoitoluokituksesta.

Kaupunki hoitaa viheralueita valtakunnallisen puistojen hoitoluokituksen mukaisesti. Viheralueen hoitoluokitus määräytyy alueen sijainnin ja käyttötarkoituksen mukaan. Kaupungin keskustassa sijaitsevaa edustuspuistoa hoidetaan siis eri tavalla kuin asuinalueella sijaitsevaa suojaviheraluetta.

Jokiranta

Voit lukea tiivistelmän hoitoluokkien ominaisuuksista kaupungin verkkosivuilta. Sivulta pääset myös Turun seudun opaskarttaan, josta voit tarkastaa kotialueesi viheralueiden hoitoluokituksen.

Jos koet, että kotialueesi viheralueiden kunto ei vastaa hoitoluokitusta, kokeile kaupungin palautepalvelua.

Palautepalvelun kautta on helppo kysyä, tehdä ehdotuksia, antaa kiitosta tai moitteita. Alueen, jota palaute koskee, voi valita kartalta. Voit selventää palautetta myös valokuvilla.

Huomaa, että kaupungin palautepalvelu toimii myös mobiilisti. Lataa palautesovellus (Trimble Feedback) omasta sovelluskaupastasi.

Kuva: Samu Valleala, Turun kaupunki