Uutta ilmettä Varusmestarintielle

Ensimmäiset asunnot ovat valmistuneet Varusmestarintien linjasaneerauksesta.

TVT ja kohteen urakoitsijana toimiva Oy Milosan Ab järjestivät toukokuussa asukkaille pihatapahtuman, jonka yhteydessä pääsi tutustumaan jo korjattuun asuntoon. Mahdollisuus kiinnosti erityisesti niitä, joiden porraskäytäviin remontti ei ollut vielä edennyt.

Linjasaneeraus aloitettiin Varusmestarintie 12:ssa viime syksynä. Saneeraus on laaja. Sen yhteydessä uusitaan asuntojen keittiöt ja kylpyhuoneet sekä sähkökeskukset ja datakaapeloinnit. Myös kiinteistön lukitusjärjestelmä vaihdetaan ja yleiset tilat kunnostetaan.

vmt12_kph 

Laajat korjaustyöt aiheuttavat merkittävää haittaa asumiselle, mutta vain muutamat asukkaat ovat muuttaneet kohteesta pois saneerauksen vuoksi.

- Pölyn ja metelin hallintaan on kiinnitetty huomiota ja asukkaiden käyttöön on tuotu väliaikaiset wc- ja saniteettitilat kiinteistön piha-alueelle, isännöitsijä Lauri Ahonen kertoo.

Urakka kestää noin vuoden ja jokaisessa huoneistossa työskennellään noin kaksi kuukautta. Vaikka poikkeusjärjestelyt vaikuttavat arkeen, lopputulos palkitsee.

- Mahdollisuus tutustua jo valmistuneeseen huoneistoon tuntui tuovan asukkaille uskoa, että remontin haitat kannattaa sietää. Korjattu kylpyhuone ja keittiö ihastuttivat. Lopputulos todella lisää asumisviihtyvyyttä, Lauri Ahonen iloitsee.
vmt12_piha