Kesätöitä nuorille

Oletko reipas 16-25 -vuotias ja asut TVT Asuntojen kodissa Runosmäessä tai Kaasukellon alueella? Tule meille kesätöihin.

TVT Asunnot Oy etsii reippaita kesätyöntekijöitä, jotka haluavat oppia uutta. Työhön kuuluu erilaisia ulkotöitä kuten viheralueiden hoitoa ja pieniä korjaustöitä. Työ ei vaadi aikaisempaa kokemusta. Työt sijoittuvat Runosmäkeen ja Kaasukellon alueelle.

Tarjoamme sinulle tarvittavat työvälineet, työvaatteet, opastuksen, mukavat työkaverit ja mielekästä tekemistä oman kotialueesi hyväksi. Kesätyöjaksot kestävät yhden kuukauden ja työtä on päivittäin viisi tuntia. Saat kesätyöstä palkan, työtodistuksen ja arvokkaan työkokemuksen.

TVT:n kumppanina kesätyömahdollisuuksia tarjoaa Nuorten Työtuki ry. Lisätietoja kesätöistä antavat Eija Salminen ja Jyrki Heinonen, puh 02 275 5959, eija.salminen@nuortentyotuki.fi tai jyrki.heinonen@nuortentyotuki.fi.

Haku kesätöihin alkaa 2.5 klo 9.00 ja päättyy 15.5.